0 oy
1,000 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (817 puan) tarafından

kızlar trılıce yapmıştım mısafıre cok ınce oldu dıye fıkır aldm burdan sutunu bol tuttum şişsın dıye jlkhghk sanırım abartmışım kek yuzmeye başladı :) neyse hemn ırmık helvası taptım halettim.Bu seferde cocuk var yetişmez diye ben corbayıda bır gun onceden yapmştm esım sahurda ıcmek ıcın ısıtmş ben ısttım derken corba sureklı ısınmaktan bozulmş:)ve orucum tafından habermz yok ıkram ettm mıllet bozuntuya vermedı içtiler ama cok uzuldm mahcup oldm bır taraftan komıkte valla cok ayıp ettim ya:) iftarda insanlara ekşimiş corba verdım ne düşündüler kım bılır dunden berı aklımdan cıkmıyo yaa :D

30 Cevaplar

0 oy
(2,378 puan) tarafından

Benimde bazen oluyor böyle vukuatlarim yanlız degilmisim:angel:

-Reklam-
0 oy
(8,501 puan) tarafından
Ben olsam tadindan anlar içmezdim :))
0 oy
(20,712 puan) tarafından
Ay kötü olmuş yaaa
0 oy
tarafından
Allah kabul etsin ne diyeyim :))
0 oy
tarafından
Kötü olmuş canım. Sahsen ben olsam içmezdim
0 oy
tarafından
İlla şatafatlı çorbaya gerk yok. Arpa şehriye yapmak sadece 3 dakika. 
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Bunda gülünecek birşey yok ben oturup ağlardım valla ayıp olmuş misafirlerine kim bilir ne düşündüler
0 oy
tarafından

Yani iki dakka mercimek çorbası yapmakda çok da zor olmasa gerek:D

0 oy
(487 puan) tarafından
Aklında olsun canım çorbayı üst üste o kadar isitirsan zaten sonuç öyle olur.keske eşinde sende yiyeceğiniz kadar tencereden alıp ayrı isitsaydiniz kötü olmuş
0 oy
tarafından
Cocugun kac aylik merak ettim durmuyo diyosun ya madem cok zorlancaksin misafir agirlamasaydin ben gecen sene ramazanda yeni dogum yapmistim kimseyi cagirmadm kimseye de gitmedm ama bu sene rahat rahat hazirligimi yapip cagiriyorm cok sukur. Misafire onceden yapilan yemek verilmez bi de 1 gun oncesinden olduguna inanmiyorum cunku bi kere ısınmakla eksimez bi corba 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 996 göst.
29 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Lelsie baya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,137 göst.
30 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,409 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 531 göst.