0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (1,537 puan) tarafından
3 yaşında oğlum konuşmuyor kaka yaptınmı çiş yaptınmı diye sorunca saçımı tutup altını koklatıyor gözleriyle gösteriyor herşeyi öncelikle söyleyeyim bir problemi yok konuşmak İstemiyormuş kendine uygun zamanı bekliyormuş götürdük doktora vs...Ben başlamak istiyorum havalarda ısındı  artık ama tuvaletim alaturka alıştırma kilodu aldım 3 tane bugün bitanede lazımlık alıcam alaturkaya oturması zor olur çünkü sorum şu geceleride bağlayayımmı yoksa gündüz gibimi yapıyım aklıma gelmeyen şeyler varsa bana söyler misiniz bu süreçte neler yapmam lazım kızımda var ama kızımın döneminde ben çalıştım kayınvalidem ilgilenmişti  eğitimini o vermişti birde kızım herşeyi çabuk kapıyordu şimdi acemiyim

2 Cevaplar

+1 oy
(4,292 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bununla alakalı detaylı post açtım istersen bakabilirsin
(1,537 puan) tarafından
Hemen bakıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Benimde oğlum 20 aylık velet tutuyor çişini 1 2 saat o sırada tuvalete götürüyorum çişin geldi mi diyorum geldi demeye çalışıyor ama tuvalete yapmıyor sanırım erken oğlum için ama evde hem esim hemde kaynanam sürekli tuvalete alistir diye çok ısrar ediyorlar evde sinir krizi geçiriyorum tuvaletten çıktıktan sonra hemen çişini yapıyor bende çok yipraniyorum:((
(1,537 puan) tarafından
Birlik oturunca karışan çok olur birde senin için daha erken demekki biraz daha bekle çocuğun kendiside hazır olmayabilir

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 764 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 131 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (137 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 145 göst.
+1 oy
6 cevap 146 göst.

412,085 soru