0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (854 puan) tarafından

benden size sizden bana alisveris yapcam oglusuma el atin 

image

4 Cevaplar

0 oy
(16,484 puan) tarafından
Bu ne ki detaylı bilgi verir misin 
(854 puan) tarafından
canim garantiye uye oluyosun sanada banada promosyon 100tl veriyo hem sen hem ben kazaniyoruz bende yuklu hesap oldugu icin ben kimseye giris yapamadim istersen kart falan almak zorunda degilsin hesap ayarlarindan paran yattiktan sonra geri iptal edebiliyorsun
(16,484 puan) tarafından
Banka işi bu ya bence öylesine vermez parayı yüz lira için kalsın
(854 puan) tarafından
canim ne kadar musteri toplarsa o kadarda kendi kazanmis oluyo yani hesap actirdim ben bir yil icinde paramo biriktirmek icin atiyorum hesaba hicbirsey olmuyo ustelik bende mobilden onaylattim subeye gitmeden
tarafından
Fato google dan arastirin bir puruz yoksa yapin .Tosla isin de oyle demislerdi ben kartini aldim bile.Boyle seyler yapiyro artik bankalar .Rekabet icin❤️ yani ne kadar cok uye ve tiklanma o kadar cok yukselme demek banka icin
(854 puan) tarafından
canim uygulamasindan yorumlarina bakabilirsin sorun yasamadim ben simdiye kadar hic
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bu iş pek içime sinmedi nedense:D

(854 puan) tarafından
kiz ben bir yildir kullaniyorum simdiye kadar hic sorun yasamadim cok sukur hesap karti da istedim geldi elimde bir yildir kullaniyorum istersen mobil bankaciliktan kapatada biliyosun hesabi geri
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Gelmem vallaa ☺️☺️
(854 puan) tarafından
anamm :-[
0 oy
(827 puan) tarafından

Aman kız bir garantimiz kalmıştı :D

(854 puan) tarafından
o da kalmasin iste ne guzel ahahaha

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 666 göst.
+1 oy
3 cevap 151 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
11 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 179 göst.
11 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,029 puan) tarafından soruldu

409,817 soru

12,321,229 cevap

38,963 kullanıcı

Kategoriler

...