0 oy
496 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Memnun musunuz bugün geldi bana normalde küçük beden giyiyom ama hamileyim diye L beden aldım üstü küçük geldi sanki yoksa kalıbı mi öyle bana mı küçük geldi anlamadım alanlar sizde de öyle oldumu bileğim aciliyo değiştirsem mi acaba eşim kalsın diyo ama tam oldu sana diyo

image

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok dar geldi ise değiştir yani kapanmiyorsa falan. Ama darsa kalsın zaten doğumdan sonra sönüyor insan 
(14,470 puan) tarafından
Size geldim bugün kapıda kaldım evde yoktun
tarafından
Yok cnm dar değil rahat tam bedenime oldu da kolu öyle bileğime tam gelmeyince kafaya taktm
tarafından
Evet mervecim yoktum Cat kapi gelme haber verseydin ya
-Reklam-
0 oy
(566 puan) tarafından
Ben almıştım
0 oy
(2,508 puan) tarafından
Ben bordosnu almıştım 75 80 kilo hamileyken xl aldım çok rahat
0 oy
(566 puan) tarafından

image

ben bunu almiştım cok güzel 
0 oy
tarafından
Benimde göğüs kısmımda biraz sıktı doğum yapalı 8 ay olacak şuan gayet rahat oluyor
tarafından
O zmn hamilelikten öyle değistirmim o zmn aslında dar değil tam bedenime oldu da kolu öyle olunca kafaya taktm yoksa rahat
tarafından
Yok kuzu doğumdan sonra tam olur
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Hiç almadım böle.  
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Bunun kısa kollusunu LCW dan almıştım canım  doğum için kalıbı genişti S beden bile oldu şuan hala giyiyorum.... Ama bu marka dgldi bunun nasıl bilmiyorum
0 oy
tarafından
düğmeler falan çok geriliyorsa değiştir bence çok darda olmasn 
tarafından
Yok tam oldu sıkmıyor da kolu az bilegin yukarinsnda
tarafından
doğumdan sonra tam olur o zaman
0 oy
(435 puan) tarafından
Bende bundan aldım doğum sonrası giymek için. Kumaşı filan güzel fakat kolları dar olduğu için damar yolu baya sıkıntı oldu. 
0 oy
(18,184 puan) tarafından
Laciverti ve bordrosu var bende hamilelik öncedi almıştım tam olmuştu şimdi doğum kiloları var dar geliyor çok dar değilse kalsın bence de 
tarafından
Yok cnm dar değil çok rahat kolu sadece öyle olunca şey yaptm belki doğumdan sonra iyi olur
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Bende var canım ama LC markalı boyun uzunsa güzel olur benimki 1.60 paça boyu bı tık uzun birde ben lohusalık için almıştım M beden ama doğum sonrası hemen eski halime döndüğüm için biraz büyük oldu ama kumaşı aşırı iyi gerçekten 
tarafından
Eşim de değişme dedi tam bedenine oldu dedi . Dar değil aslında tam oldu da kolu öyle olunca .kafaya taktım
0 oy
tarafından
Hiç almadım bu tarz
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Bende hamileyken aynisini almistim M beden aldim normalde S giyiyorum 

Hamileyken de oldu dogumdan sonra da iyi oldu

ben aldigimda daha ucuzdu bu arada :)
0 oy
(134,006 puan) tarafından
guzelmis kiz bittimi hasirliklsr
tarafından
Eh işte cnm indirimdeyken aldım 2.3 takım nolur nolmaz 30 haftaya geliyom yinede eksiklerim var tabi .sonradan pahalı oluyo indirimde gördüğümü aldım
tarafından
Sevda sen napiyon kiz
(134,006 puan) tarafından
hic bisi ☺
tarafından
Nasil hiç bsey kiz
0 oy
tarafından
ben tr deykn almistim dardi iade ettim
0 oy
tarafından
Ben aldım bunun kısa kollusunu aynı marka ben bordo istemiştim larcivert gönderdiler kumaşı iyi ama çok tüy toplupyor ben eyaz oluyor yataktan kalkınca bütün tüyleri çekiyor kendine
0 oy
(448 puan) tarafından
Bu markadan evlenmeden önce 2 adet almıştım. Biri bu tarz biri gömlek gecelik. İkisi de ilk yıkamada yer bezi gibi oldu. Bence iade edin suwen de indirim var en azından uzun Bi süre kullanirsiniz
tarafından
Doğru diyon cnm bende eşime diyom makinede çeker filan uzun süre giyemem ondan kafama taktım 100 TL de az değil hani geri vereyim en iyisi kafaya taktm . Eşim verme diye tutturdu pazartesi vereyim en iyisi
(448 puan) tarafından
Ver canım para kolay kazanılmıyor. Ben ceyizime almistim paketliydi önceden farketseydim Bende iade ederdim.
tarafından
Evet canım haklısın valla kolay kazanilmiyo o parayla başka bsey alırm . İki pijema takımı almıştım zaten yeter o
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Aynısını doğumuma giymeye almıştım çok rahat bi pijama takımı aslında kalıpları da büyük baya bi esneyen bi kuması var zaten bu pijamanın bende m giyiyodum normalde ama L almıştım hamileyken baya büyük olmuştu...
0 oy
(82 puan) tarafından
Aldım çok pişman oldum ,2 yıkamadan sonra rengi attı kumaşı saldı 1 ay kullandım dikişi sökülmeye başladı 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 585 göst.
0 oy
2 cevap 225 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (938 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 642 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 284 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,407 puan) tarafından soruldu