0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Milletin emziriyomusun mama mı veriyosun diye sormalarından bıktım

14 Cevaplar

+1 oy
(15,422 puan) tarafından
Aslinda çoğu kişi laf olsun sohbet olsun diye soruyor. Takma kafana. 
-Reklam-
0 oy
(1,992 puan) tarafından
sorarlar anam sorarlar mama verirsin niye mama veriyorsun

emzirirsin çocuk zayıf sanırım sütün yetmiyor 

kaçta uyuyor neden bu kadar geç neden bu kadar erken neden neden sonu gelmiyor yani
(238 puan) tarafından
Allaha havale ediyorum soranları bunaldim ya canım
(1,856 puan) tarafından
Allah'a havale edilecek o kadar çok şey varken bu kadar basit işlerle uğraşmayın
0 oy
(17,162 puan) tarafından
Mama veriyorsan parasını mi verecek meme emiyorsa emzirecek mi hayır ona ne doktor dışında bunu soranlara ben de deli oluyorum 
(238 puan) tarafından
Aynen canım bıktım vallahi ben
0 oy
tarafından
Bende kaynanamın 16 aylık oglum icin günde 3 defa gunduz uykusuna yatır demesinden bıktım 
(238 puan) tarafından
Benimki de aynı uyudu mu uyandı mı agliyo niye agladi karnımı aç gazımi var altimi pis ağlasa hemen geliyo bıktım gercekten
0 oy
tarafından
bu daha başı. bi süre sonra kucağa alıştırmışsın, zayıf sanki biraz ya da biraz kilosu fazla, oturuyor mu aa daha oturmuyor mu, emeklemiyor mu, herşeyi ver ek gıdada sakın kısma, yürüyor mu hala bıdı bıdı... sonu yok yani.
(238 puan) tarafından
Ya onlara ne biz büyütüyoruz sürekli soru sormaları kaynanam da aynı hep sorar bezdirdiler beni anneligimi yasayamadim ya
tarafından
sorduklarında neden soruyorsunuz, mama ya da emziriyorum sizin için neden önemli bu diye sor. 1 değil 2 değil sürekli sorulmasındam rahatsız oluyorum de.
0 oy
(3,952 puan) tarafından

Henüz 4 günlüğüz biz yakında bana da demeye başlarlar :angel:

(238 puan) tarafından
sizi ilgilendirmez de canım sorarlarsa
(3,952 puan) tarafından
Genc olursa sorn derim de yaslilara demek de ayıp olacak ama diyenler de hep yaslilar oluyor
tarafından
onu ayıp buluyorsan, ha emziriyorum ha mama veriyorum farkeden birşey yok bu tür sorular lohusa kadına sorulmaz de.
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Bende neler cektim 

Neymiş önceden mama mı varmış 

Taze yogurt yedir corba yedir, daha 3 aylikbebegim 

Emzirdikce sütun gelir 

cocuk çatliyor aglamaktan gelmiyor  biz istemezmiyiz anne sütü emsin ama kismetleri böyle
(238 puan) tarafından
Ya defolsun gitsinler herseyi kendileri biliyo zaten allahin belalari ağızları susmuyo ki güzelce anneliğimizi yaşayalım
0 oy
tarafından

Aç bırakıyorum de :D

(238 puan) tarafından
Dedim canım kaynanama
0 oy
tarafından
ikisini de yapmıyorum nişasta ve şerbet veriyorum de  canım ancak bundan anlarlar. :)
(238 puan) tarafından
Aynen canım: )
0 oy
tarafından
Yook aç bırakıyorum de direk şakayla karışık kimse bir daha sormaz belki
0 oy
(361 puan) tarafından
Emzirme mama gecti de bizden ama onu mu yapiyor nasil yapıyor niye uyuyor niye uyumuyor sana nasil derdini anlatiyor biz niye anlamiyoruz demelerinden bıktım 
0 oy
tarafından
Ohhooooo ne yapsan da yaranilmiyor maalesef ben kızımın kilosu için çok soruya maruz kaldım niye bu kadar zayıf bişey vermiyorsun açmı kız diye bin tane soru
(238 puan) tarafından
Susmazlar canım ne yapcz bilmiyorum
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Daha bu ne ki eline kafasina bezine yedigine yemedigine herseyine konuşuyorlar 
0 oy
(3,166 puan) tarafından
Evet canım en sinir bozucu şey sanırım o. Hayır, ona neyse mama mı veriyorsun emziriyor musun. Sırf laf olsun torba dolsun. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 274 göst.
0 oy
3 cevap 373 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 355 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yaprak.k (13,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
16 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenur5561 (261 puan) tarafından soruldu

406,026 soru

12,171,585 cevap

36,639 kullanıcı

...