0 oy
226 göst.
Aile kategorisinde (37 puan) tarafından
tarafından kapalı
Size demiştimga eltim eşim alacak diye ya bu kız aşırı derecede fesat ve kıskanç birisi kızlar benm bebegm 11 ay önce doğdu o zaman eltim hamile değildi kaynım da ilk amca oluşuydu eşim benm telden abisine oğlumun resmni attı hatta bende dedm ki kız kıskanır atma dedm amcası die yazdı tam 8 ay geçti o doğum yaptı aynısını eşime yaptı neyse biz yeni evlendimiz sıralar bn saçımı ombre yaptırmştm kaynım da bekardı dedikodumu yapmıştı sürekli kuaförde saçları sarı die ve aradan zaman geçti doğum yaptım 3 ay sonra saçlarımı boyatmıştm eltim de tam doğumdan 3 ay sonra boyatmış sarı yaptırml aynı benm saç rengim hem dedikodu yapıyor hem de karısına yaptırıyor ben 1 ay önce kahveye dönmüştüm saçlarım yandı die ve aşırı sinir oluyrm beni taklit ediyor ben oda dizdim aynısını yaptı ben doğum içn resm çektirdim aynısını yaptı nerden biliyorsn kıskandığını diyenler olursa da onun aklına böyle şeyler gelmez yobaz birisini 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(3,952 puan) tarafından
Valla kim ne yapıyor diye hic de umursamam.birak ne hali varsa görsün  
(37 puan) tarafından
Öyle yapıyorum inan ki ama yine de beni çıldırtıyorlar
-Reklam-
0 oy
(1,059 puan) tarafından

Canim herkes ayni seyi yapiyor sen neden takildin ki? Sen resmi kaynina atiyosan onlarda atar bu bebekm sen hamilesin diye o hamile kalmayacak mi? 

Bak genelde bizde de oyle. Bende cekimler yaptirdm sonra eltim yaptirdi. Ben dogurdum oda dogurdu

Oda insan, onunsa hakki:D

(37 puan) tarafından
Ben hamile kaldım o nie kaldı diye birşey demedim
(1,059 puan) tarafından
Kiz misal diyorum yani meselaa ☺️ alinma hemen bis verr
(37 puan) tarafından
Ve daha yazmadığım şeyler var onlara olan kinim bu değil ben evlendim kaynım bnm evde otur kira verme dedi ve bir ton borç çıktı tam 13 tane altın bozdurdum eline sağlık demek yerine bunu mu yapacaklar
(1,059 puan) tarafından
Gunah esinde yani bi ayri ev tutsaydu bide 13altina yazik ya
(37 puan) tarafından
Eşimde bende tutacaktım ama zorladı inan bu aklıma geldikçe sinirlenyrm şuan hepsinin evi var ben kiradaym gecen yıl diğer altınalrla bozar ev alırdm yarısına düşün
0 oy
tarafından
Yobaz ne demek biliyor musun 

Bence yobaz değil de kıskanç sankim çok takilma
(37 puan) tarafından
Kıskanç evet ama aşırı da soğuk benm oğlum oldu bir kere kucağına alıp insan gibi sevmedi ya kaynanam al sev dedi ya görümcem yani sevmek zorunda değil tabi ama böyle kıskanarak bakması tuhafı
tarafından
O yobaz değil içinde olan biseydie bende çok sevemem içimden severim mesela
(37 puan) tarafından
Yok canm bunun içinde değil kayınvaldemle gecen yıl antalya ya gittik 1 gece kaldık döndük sonra eşimle bizim memlekete gittik babamlarla hemen görümceme demiş bak annemi bıraktılar götürmek istemediler kendileri gitti die ee bnm babam annem var kendi akrabam gidiyorm başka şehre ve anneside istemedi mesela
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Niye gelmesin simdi herkes resim cektiriyo oda diziyo sac boyatiyo... 

Kiskaniyosa da kendusine takma 
(37 puan) tarafından
Canm evet yapıyorlar ama bire bir aynısını mı yapıyorlar herkesin kendine göre tarzı vardır değil mi
(7,792 puan) tarafından
Birebir aynisi diye bekirtmemissin ki aynisiysa is farkli ama hamile resmi yok oda dizme vs bunlar normal seyler.
(37 puan) tarafından
Ya evet normal tabiki de çok normal herkes yapmak ister ve herkesde yapsın ama bunlar bende neyi kınadıysa aynısını yapıyor
0 oy
(1,992 puan) tarafından
çok takılıyosunuz ya 

ben mesela güzel resim çekilcke yer bulunca arkadaşalrıma falan atarım onlarda gitsin diye 

saç boyatınca güzel dediklerinde 

kuaoföre gösterin öyle yapsın diyorum yani ne olucak ki 

bende durduğu gibi onda durmaz nede onda durduğu gibi bende durur 

boşver boşuna yıpratma kendini şeytanın vesvesesine gelme
(37 puan) tarafından
Bende senin gibiyim ama buna öyle olmam bu şeytanın ta kendisi
(1,992 puan) tarafından
ah var öyleleri ya ablamın görümcesini yazıyosun sandım bi an :) profil fotosuna kadar taklit eder kendileri :dd

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,410 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,465 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 452 göst.
8 Şubat 2021 Aile kategorisinde Buket Baykal (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 322 göst.
0 oy
1 cevap 164 göst.
10 Haziran 2022 Aile kategorisinde Busemlih (132 puan) tarafından soruldu

404,898 soru

12,129,373 cevap

36,496 kullanıcı

...