0 oy
205 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,286 puan) tarafından
Kizlar cok sukur bi suredr namz kiliyom ama namzda genelde sanki gazim var cikmk uzere ama cikmiyo gbi oluyo yani bunu vesvese diye okumustum ama tam emin olamasamda namazm kabul olur mu

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Cikmadiysa niye kabul olmasın ;)
(1,286 puan) tarafından
Yani adlinda ses koku filn yoksa vesvese diyip kilmaya devam edin diyo yaa bnde acaba bn mi duymadm filn diyom kndime
tarafından
Hayir seninki vesvese canım
(1,286 puan) tarafından
Vesvese diyip kilmaya devam ediyom ama bu seferde kndi kndime tabiki vesvese dersin abdest almaya eriniyon vesvese diyip geciyon diyom buda vesvesedr dgl mi
tarafından
Vesvese şöyle Swnin dediğin gibi oluyor iste.  Mesela abdestini al biraz bekle gazın varsa gelir zaten baktın yok namazini kil takı çıkardığını kendin hissttigin ana kadar için rahat olsun .bu benim anneme çok oluyodu hep derdi ki namaza durunca sikisiyormusum gibi hissediyorum işte bu vesvese benim annem saatlerce abdest alan biri hep vesvesenin yüzünden bir kere yüz verme yaptım oldu diye yap geç o zaman gidiyor İnan.
(1,286 puan) tarafından
Saol cnm tşk ederim
(3,888 puan) tarafından
Aslında biraz da şeye takılmış aklı oraya kayıyor ya namaz sırasında onu düşünmekte bozuyor mu diye onu da düşünüyor ben öyle anladm
(1,286 puan) tarafından
Aynen oyle oluyo namazda dusunmedgm sey kalmiyo sırf onu dusunmeyim derken bu seferde gerseyi düşünüyorm
-Reklam-
0 oy
(849 puan) tarafından
Benim de bir dönem böyle vesvesem oluyordu, kaç kez yeniden abdest alıp namaza durduğumu bilirim tekrar tekrar..ama o vesveseleri dinlemek daha da arttırıyor..dinlemedikçe küçülüyor ve tamamen bitiyor zamanla..Allahım kabul etsin namaza başladığınız için şeytan vesvese veriyor..şöyle düşünün insan emin olduğu şeyden şüphe etmez di mi, duydum gördüm der..eğer gerçekten gaz çıksa şüpheye kalmaz ve dersiniz ki abdestim bozuldu..
(1,286 puan) tarafından
Yaa aslinda vesvesem var biliyom ama bu seferde kendime diyom bu kolayina gidiyo vesvese diyip geciyom
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Vesvese hep canm şeytanın işi işte abdestten önce o kadar çabalardim ne var ne yok çıksnda namazda sıkışmiyim diye :)) namaza durdugum gibi sıkışırdm rabbim fırsat vermesin inşallah iblise
(1,286 puan) tarafından
Aminnn canm rabbim imanimizi arttirsin hepp

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
15 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde CorpseBride (2,254 puan) tarafından soruldu
+4 oy
3 cevap 78 göst.
1 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,456 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 70 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.

408,603 soru

12,277,631 cevap

37,794 kullanıcı

Kategoriler