0 oy
246 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (385 puan) tarafından
31ayla gidiyor oğluşum kalıba göre degisiyir halasının aldığı bı ayakkabısı var LCW den ağır onlarla rahat değil 23no kendi annem aldı 24 no o şimdi olmuyor çok hafif rahat bı ayakkabiydi Özdilek marka funfair di .mecbur alcaz diğer ayakkabıyla olmuyo.. bakıyorum hem fiyatlar uçuk hem ihtiyaç alicaz da iyi orta halli ayakkabı önerisi olan 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Pazar Collektion :D 
-Reklam-
+1 oy
(7,816 puan) tarafından

20-20-30 lira bunlar ve hafif ayakkabı özellikle pembe çok rahat bir küçük bir büyük aldım hem uygun hemde hafif diye. Waikiki outletten aldım 

image

0 oy
(1,842 puan) tarafından
FLO dan almıştım . Markaya göre fiyatlar değişiyor . Baktın mı hiç ?
(385 puan) tarafından
En uygun 220ile 600 arası canm Slazenger baktım onlarda hafif ama 240dan basliyordu FLO bakmadim bakim
0 oy
(20,674 puan) tarafından
Vicco dan alıyoz flodan alıyoz 
(385 puan) tarafından
FLO bakım viccocuyum da ilk ayakkblari viccoydu
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Marka olmasına değilde  ortopedik ve hafif olmasına dikkat etmeye çalışıyorm canim.
(385 puan) tarafından
O ilk baktığım da çünkü sağ ayakta hafif üçe donukluk vardı dahads mecbur öyle bakıyoruz hafiflik vefiyatlar malesef
(3,886 puan) tarafından
Sağ ayakta içe dönükluk varsa onun için doktora gittiniz mi canım genelde ona göre ayakkabı veriliyor sende ozel yaptiriyorsn
(385 puan) tarafından
Gittik canm çok hafif olduğu için gerekli gormedi düzelir 3yasina kadar dedi zaten yürümede düz basar bilekten kavramalı aldırdı ilk iyi geldi ayaklarını uzatırken veya çorap giyerken hafif kıvırir ama eskiye göre daha iyi huy edinmiş alışmış başka sorunu yok dedi 3yasta bida bakicak
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Spor ayakkabısı bot tarzı olanları Vicco yazlık sandaleti igordan aldım 
0 oy
(217 puan) tarafından
Canım bız cocuk dogdugundan beri ındırım kovalar skechers alırız gecen sene 200e spır ayakkabısı aldık mesela bu sene gıyıyor onu, dun de 2 tane aldık seneye dıye hergun fıyatları artıyor ayakkabıların ne yazık kı ama butcenı bılmıyorum 300e kadar cıkabılırsen skechers almanı onerırım 
(385 puan) tarafından
Bı bakayım tesekkrler
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Ben vicco alıcam çocuk için en iyisi o marka 
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Ben yaza Alicam ama götürüp deneyerek Alicam netten almıyorum 
0 oy
(135,963 puan) tarafından
gecen yaz flidan almistik kucuk gekiyo hepsi suan
0 oy
(2,595 puan) tarafından
22 aylık oğluma yürümeye başladığından beri vicco alıyorum hatta geçen gün de aldım eskileri küçük geliyor diye cırtlı ışıklı rahatta 180 liraydı bi vicconun sitesine bak istersen canım

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 297 göst.
1 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 126 göst.
21 saat önce Diğer kategorisinde Derya93 (341 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 387 göst.

412,788 soru

12,427,955 cevap

45,559 kullanıcı

Kategoriler