0 oy
346 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Allah kirada olup asgari ücretle geçinenlerede çok çok yardım etsin. Okadar pahalı ki herşey. Çocuklara öğretebildigimiz tek şey pahalılık oldu son zamanlarda maalesef..

17 Cevaplar

0 oy
(15,950 puan) tarafından
Amin amin insallahhh Rabbimmm yardım etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(7,373 puan) tarafından
Maalesef canım yapacak bir şey yok bu halimizde şükür ama asgari ücrete azacık zam mübarek k kalan herşeye yüzde yüz zam 
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Rabb'im bu günlerimizi aratmasın canım
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Amin canım insallah... 

Bi video izlemistim çocuklara bisey idtediginde paramız yok demiyecekmisiz kaygili olurlarmis bizde istemeyiz oyle olmasini ama yok yani.. turkiye su 5 6 ay icinde ne hale geldi aklim almiyor valla
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Rabbim herkesin yardımcısı olsun
0 oy
(1,361 puan) tarafından
Amin. Gerçekten de öyle valla. Bu fırsatçılarin Allah cezasını da tez zamanda versin. Bu milletin ahı kalmasın. 
0 oy
tarafından
Rabbim bu zor günlerde darda kalanlara yardım etsin inşallah
0 oy
tarafından
Aminn annem bizi çağırma skain diyor kaç misafir cagirabilecem onu hesap eidyorum valla cagiramicamda belki 2 3 anca ailelerimiz anlayışla karşılarda çok zor gerçekten:(
tarafından
Biz dün misafir davet ettik 1000 liraya patladı nerdeyse
tarafından
Kiz valla benimde annem cagirmayin dio aksine eşim işte oluyo iftar saati her aksam beni cagiriyo oruc tutamiyorum ama gel burda ye evde hazirlama dio sagolsun kaynanamda gozumun icine bakiyo bi yanim diyor cagir ama sonra ay sonunu hesap ediyorum olmuyo borcu yatirmasam bi ay diyorum faiz geliyo oyuzden bu  ramazan kmseyi davet etmeyi dusunmuyorum valla
0 oy
tarafından
Amin kuzum zor 
0 oy
(136,895 puan) tarafından
gercekten asgari ucretle kirada olanlara allah yardim.etsin
0 oy
(14,087 puan) tarafından
Allah herkesin yardımcısı olsun kuzum varlık içinde yokluk çekiyoruz gerçekten 
0 oy
tarafından
Öyle bir zamandayizki artık çocuklar bile sokakta ucuz pahali zengin fakir muhabbeti yapıyo 
0 oy
tarafından
Rabbim yardım etsin inşallah
0 oy
tarafından
Amin canim amim inşallah valla ben suan raporluyum bugün benim iznim bitiyo ama calisamicam bi sure oglum daha 2 bucuk aylik calistigim markete gittim bugun alisverise patronum ramazan icin alisveris çeki vermis herkeze 500 tll benimkinide ayirmis işten cikicagimida biliyodu sagolsun okdar sevindimki valla cok iyi geldi bu en azindan mutfak alisverismi yaparim 
0 oy
tarafından
Geçen manava gittim küçük bı kız bı tane meyve istedi ne olduğunu söylemiyim. Annesi de diyoki para ver alalim öyle uzuldumki
0 oy
tarafından
Amin canım amin inşallah Rabbım hepimizin yardımcısı olsun 
0 oy
(631 puan) tarafından
Bugun 1 poset patatese 25 lira verdim insanlar patates de alamayacaksa ne yiyecek bilmiyorum...

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 124 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 56 göst.
0 oy
2 cevap 53 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.

413,561 soru