0 oy
1,066 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Üşengeçmisiniz?  Değilmisiniz?  :D

Ben hiç üşenmem saat kaç olursa olsun aklıma bişi geldmi illa onu yaparm bu huyumu da hiç sevmem :D

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bennn cokkkkk üşengeç immmmö
tarafından
Kız berivan senmişsin :D üşengeç olacak gecen cann skldı diye hastane odasını misafrle doldurdun ya :D
-Reklam-
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Hamilelikten kalan bi üşengeçlik var hala ustumde biraz
0 oy
(227 puan) tarafından
Valla bazen üşenirim ama bazende üşenmm bi damarım tuttumu kimsenin haberi şeyi ılmadımı bütün herseyi yapar koyarım ama bazende hic kalkasım gelmez o kalkasım gelmedigi zmnda köyde yorulup evime gittigim zmn olur 
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Yapacağım şeye ve o anki ruh halime göre:D
0 oy
tarafından
Çok usengecim valla bazen açlıktan ölsem kalkıp iki lokma bir şey yiyemem usengeclikten
0 oy
(582 puan) tarafından

Duruma göre yapacağım seye göre değişir :D

0 oy
(3,136 puan) tarafından
Ben ülengecim bazen de değilim ama genelde üşengeçlik ağır basıyor gibi 
0 oy
tarafından
Ayy üşengecim sanırım :D
0 oy
(878 puan) tarafından
Bu aralar aşırı üşengecim kolumu kaldirasim yok ma hayat şartları geceye kadar da oturamıyorum ah ah :)
0 oy
tarafından

Bazen evet bazen hayır mesela çalışıyorum  ve 32 haftalık hamileyim geçen hafta işten çıktım eve geldim akşam 8de temizliğe  bi başladın gece 2ye kadar temizlik yaptım eşim de işten geldi gece manyak mısın kizim yarın ise gidicen  git uyu dedi iki gün sonra da sabah 7de uyanıp yemek yapıp ise öyle yittim yemek yapmak için 1 saat önceden uyandım bazen de yer yerinden  oyna sin kilimi kipirdatmam  aşırı üşenirim ölü  taklidi yaparım resmen oram  ağrıyo buram ağrıyo derim hiç bi yerim ağrımasa da:D

0 oy
(25,194 puan) tarafından
Üşengeçliğim ve ben gül gibi geçiniyoruz :D hamile değilken daha hareketli aktifim ama işim gücüm hemen biterdi şimdi yan gel yat Osman :D
0 oy
(468 puan) tarafından
konu evlatlarım olursa erinmem
0 oy
tarafından

Üşengeç değilim genelde ama Bi üşenirsem tam üşenirim o gün yattığım yerden kalkmam :D

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 720 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 458 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 363 göst.
15 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ☘LİLA☘ (1,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.