0 oy
732 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Allah kabul etsin öncelikle kızlar. Köfteci Yusuf un köftesini seven var mı 

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
eskiden güzeldi artık değil 
-Reklam-
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Hele siz onu Bursada yiyin beğenmeyenler çıksın da göreyim 
(2,493 puan) tarafından
Pişmemiş gibi ya
(13,304 puan) tarafından
Masterchef izlemeyen çok herhalde burada. Zaman zaman bana da denk geldi yalan değil ama ızgarası soslar falan iyi yani asıl dükkanları burada ben de şehit dışında yediklerimi beğenmedim pek yalan değil
(2,493 puan) tarafından
Biz de dinlenme tesisinde yedik soslar mezeleri efsaneydi ama köftesi bildiğin pismemisti. Sakız gibi cigne cigne yutamıyordu insan
(13,304 puan) tarafından
Ben de İstanbulda dinlenme tesisinde yedim dönerini falan beğenmedim yalan değil. Hamburgeri falan çok güzel. Ustadan ustaya değişiyor yine de
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Orda biraz güzel gibi ama evde yapınca çok kötü, hamilelik döneminde bi tiksindim ondan, hala görmek bile istemiyorum
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Bir kere yedim canm kekik deryası ve çiğ geldi bana içi pembeydi.kekik tadından başka bir tat alamadım ben
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Evde pişirince hosuma gitmedi begenmedik ama yerinde yiyince çok seviyoruz
0 oy
tarafından
Ben de sevmiyorum. Ne zaman bu domuz eti var muhabbetlerine karıştı ondan sonra eti çok iğrenç geldi psikolojik olarak herhalde. Tabi ki öyle bir durum olmadığını söylediler ama insanın kafasında yine yer ediyor 
0 oy
tarafından
Valla ankarada natavega Anatolium da kaç kez gittim çok begendim fiyatıda gayet uygun. Kötü bulanlar oluyor ama şube aynı tat mi farklı bilmiyorum ki. Begendim
0 oy
(1,381 puan) tarafından
İlk acıldıgında cok begeniyorduk cok lezzetliydi. simdi bozdular. Ve pis geliyor bana temizlik vasat kokoyor hersey sanki Tek artıları hızlı servis. 
0 oy
(1,680 puan) tarafından
Ben bayılıyorum özellikle hamburgerine ve cokta guzel pişiriyolar pembelik bulamıyorsun 
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Ben seviyorum ya hele sosunu kavanoza bile alıyoruz bazen 
0 oy
(1,779 puan) tarafından
Ben seviyorum sucuğuda güzel oluyor
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Önceden çok severdim süreklide yerdik ama hamilelikten sonra tiksindim 
0 oy
(3,551 puan) tarafından

Daha bu aksam orda iftar açtık söylemesi ayıp :) bizim favori mekanımız ya her hafta gideriz 

0 oy
(3,275 puan) tarafından
Bende begeniyorum ama farklı bir kıvamı ve tadı var sanki tamamen et değil gibi bilemedim evde olan köftelerden çok farklı ama beğenerek yerim inşallah hileli değildir.
0 oy
(4,459 puan) tarafından
Sevmemiştim ben ama mecbur kalınca yediğim oluyor

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 988 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (13,386 puan) tarafından soruldu
+3 oy
39 cevap 1,397 göst.
13 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 332 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,476 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 676 göst.

410,784 soru

12,361,101 cevap

41,546 kullanıcı

Kategoriler