0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
tarafından kapalı
Oğlum 2.5 yaşında daha tam konuşmuyor parka felan götürüyorum. Çocuklarla kaynaşsın felan diye oğlumu çocukların arasına bırakıyorum daha sonra onların yanından kaçıp kendi başına hareket ediyor hiç çocuklarla kaynaşamıyor hep tek başına hareket ediyor sizce ne yapmam gerekir yada siz böyle bir durum için ne yaparsınız.
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(20,639 puan) tarafından
2.5 yaş seni anlayacak yaşta onunla konuşup anlatabilirsin zamanla alışacaktır böylelikle
(28 puan) tarafından
Çok inatçı bir tek benle oynamak istiyor. Bu aralarda tuvalet eğitimi veriyorum o yüzden de çekingenlik yapıyor olabilir mi
(20,639 puan) tarafından
Onla alakası olduğunu sanmam ama ilk defamı oynuyo çocuklarla belki çekinmiştir belki birinden hoşnut olmayacağı bi davranış görmüştür
(28 puan) tarafından
Galiba biraz öyle çocuğum kendi oyuncaklarıyla oynamıyor başkasının oyuncakları ile oynamak istiyor bu seferde çocuklar oğluma ters bakıyor elinden çekip alıyorlar belkide bu yüzdendir. Bende çocuğa biraz kızıyorum neden onlarla oynamıyorsun diye birazda benden kaynaklı galiba
(20,639 puan) tarafından
Ben hep hatalarımdan ders çıkarırım bende ilk oğlumda üzerine çok titredimm baskı kurdum ama rahat bırakmak lazım illaki arkadaş edinir sonrasında kimseyle anlaşamaz müdahale edersen
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 47 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 193 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
7 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ht (2,250 puan) tarafından soruldu
0 oy