0 oy
208 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,910 puan) tarafından
55 gün oldu doğum yapalı normal dikişli doğum yaptım ama hala kahverengi, pembe çamurumsu akıntı oluyo bazen çok bazen az oluyo bu normal mi kızlar ramazan sonu kontrole gideceğim ama acil Bi durumsa yakın zamanda gideyim yardımcı olursanız çok sevinirim 

8 Cevaplar

0 oy
(49,836 puan) tarafından
 iki tane normal doğum yaptim ama bole  hiç olmadim
(2,910 puan) tarafından
Ya korktum şimdi ağrım falan yok ama böyle dediğim durum oluyo acaba dikişler de  mi Bi sıkıntı oldu diyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
40 günden sonra hâlâ yoğun ise bekleme lekelenme ise düzelir o. Yinede sürerse git bı kontrole. Ben kırka kadar kanama sonra adet derken 50 günden sonra hâlâ lekelenme vardı geçti ama
(2,910 puan) tarafından
Leke şeklinde canım adet gibi sürekli kanama değil
tarafından
O zaman biraz daha bekle sürerse gidersin bendede oluyordu geçti sonra
0 oy
tarafından
Benim  kırkım çıktıktan sonra bitmişti canim bilemedim 
(2,910 puan) tarafından
Lekelenme şeklinde gelende mi normal değil canım 40.çıktıktan sonra lekelenme falan da mı olmadı hiç
tarafından
Yok canım kırkım çıktıktan  sonra tertemiz oldu zaten 1 hafta sonra da adet olmuştum
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Parça falan mı kaldiki içinde. Oda kanama yapar derler. 
(2,910 puan) tarafından
Kanama değil de lekelenme şeklinde canım adet gibi sürekli kanama değil mesela tuvalete giriyorum peçete kullandığım zaman biraz leke geliypv
(1,328 puan) tarafından
Anladım canım dikislerini bı kontrol ettir. Belki önemli bir şey değildir ama yinede ihmal gelme derim
0 oy
tarafından
Fazla olmus bnce canım bnada 39 gün oldu kanmm bitti 3 gün önce bitti 1 hafta boyunca çok fazla kanmm oldu sonra bitti 
(2,910 puan) tarafından
Allah Allah korktum şu an lohusa kanı gibi sürekli ve yoğun değil canım mesela tuvalete giriyorum ya peçete kullanınca biraz leke şeklinde geliyo
tarafından
Leke bendede var canm açık kahve kokulu biraz silince geliyor korkmzsan git bir antibiyotik kulandn mi doğumdan sonra bana verdi ben alerji sivlce atltim icmdim acilmyada korktm gitmdim daha
0 oy
(2,485 puan) tarafından
Benimde aynı oldu canım hatta leke bitti artık namazıma başladım 1 hadta sonra tekrar başladı leke olarak 7 gün sürdü bitti 10 gün flan sonra bidaha leke oldu derken ara ara leke geliyo hağla içimizi boşaltıyo iyi işte ama 40 ı geçtiği için ibadetlerini yapabilirsin özüre giriyo çünkü 
0 oy
(187,132 puan) tarafından
kontrole git bence
0 oy
(6,675 puan) tarafından
Normal gelmedi bana bı doktora görün bence

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
0 oy