Cnm bebeğime bakıyor bunaliyor bunalınca da eşime bana satasiyor.makine boşaltmayı sevmez eşimde biraz es geçmiş annem var diye , annem onada kziiyor ya erkek adam bunalmistir hemen laf hemen eleştiri asagalama beni de tahrik ediyor eşime daha sinirli gıcık bı şekilde bakıyorum böyle yapmasın istiyorum eşim biseyleri yapmadığı da empati kurup benim kızımda yapmıyor tek eşine dememeliyim diye duusnmeli niye günah keçisi eşim böyle çok yirpatiyor farkında değil zaten ortada olumsuz durum varsa ben eşime derim ki zaten kocam yapsa da yapmasa da anneme yaranilmiyo beni çok darliyo eşine de yapsın die yıllardır böyle üzdü farkında değil psiklojsi bozuk .. yapma diyorum anneme duramiyor ki herşey kendi istediği gibi anında olacak istiyor ..
Doğru artık annem çok söylenince eşime bana takmasın diye yemin ederim çocuklarımı ihmal edip eve görüşüyorum buda beni üzüyor bı anne evi dagnikta olsa kaynana gibi laf söylememeli ,mesela bugün işe giderken bulaşık makinesi kaldırdım gece ev topladım falan eşimde bazen bırakıyor ev tolamayi onada kızıyorum anne yapma sen diyorum her yerin her yerde hiç bir işleri yoluna koymuyorsun diyor bana perdelerimi fln aldı ya saolsun 500 tutmuş bende 600 TL verdim gerçekten maaş kılı kılına yetiyor
Ama eşim ilk defa kullandı kırk yılda bir bisiklet sürdü bebeler uyuyor die çıktı 3 senedir annem zaten eve gelip yemek yapıp gidiyordu eşime veriyordu yedir içir giydir die eşimde bunaldigindan bu hareketleri sergiliyor ha normal zamanda bende kızarım bisiklet sırası mi anneme yardım et die ama bu öyle degldi haklisin ..
Eşime de şuna kızıyorum annen nasıl kaçtı,annen hiç bir iş yapmıyor ,ben çok yoruldum bebeği üstüme attı makineyi bosaltmamis mutfak dağınık bende kızınca eşimle çok kötü tartıştık wlla o gün annen varken laf söylemesin die yardım ediosan benmkine de et dedim fazla fazla cnku senin annen tava gelmez benmki gelir az yalkaalik yapiver yaşlılar mutfağı toplaması i bekleyemm bebeleri tabi üstüne aticak babasin diyorum senin annen mutfağı toplayabilir halı vardır ama benm annemin halı yok belde iki fıtık diyorum kocamda böyle üzüyor