Kizlar yeni olaylar yemin ederim başım ağrıyor bir anne evladını bukadar uzebilir ins anneme çekmem çok fena çok ..işten 3de geldim öğlen,eşimde uzun süre sonra ilk defa bisiklet suruyo neyse dedim herld ben eve gidince annem gider babam alır cnku eşim bisiklet sürüyor aklıma gelmiyor hiç neyse annem hep telaseli paniktir eve takar sürekli toplar falan ..neyse tam annem aşağı indi bı arayım dedim neyle gtti o beni aradı kocan nerde anne bisiklet sürüyor dur arayım gelir 5dk ya dedim hem babam birakmicak mi dedm ..bı baktım annem deli gibi bir hisimla yürüyor ,arıyorum açmıyor eşim geldi hemen yolladım anne diye sesleniyor mis bakmiyormus yüzüne ..neyse bana bir telefon ben nekadar saf malmism kapasite beyin yokmuş anne neyle gidecen kocamı wrayim dur ne dememisim herşeyden bir habermisim yazıklar olsun ben gibi evlat olmaz.olsun halali babalı yıllardır arkamı topla topla yorulmuş bide ben onunkini toplamaliymisim insanın hiç aklına gelmez mi die saydiriyor çok tuhaf deglmi bende ona saydirdim ..yıllardır arkamda gezermis kıymet bilmez misim saol anne dememisim evden köyden misafir ağırlamaktan bir habermisim kapasite beyin yokmuş evi çekip cevireniyormusum doğru dedim 7senedir sen baktın bana bebeği de güzel yetistiremmsim bebe skntili olmuş çok guucme gitti şimdi ağlıyorum kocama is buyurmuyormusum annem evde inadına o gün makineyi bosaltmamis kocam yapsın die eve bı geldim iddiasından dağınık erkek adam canı çekerse yapar saydirdiklari lafları göreceksiniz cam balkona kornerj takip Stor perde aldırdı zorla neymiş ayna gibi millet beni izliyormuş banane dedim ben gibi vurdumduymaz görmemişz itin g.tne soktu beni görmeniz lazım sunsaat oldu ev tolamaktan aksanyemegi yemedim öğle yedigimle duruyorum canım çok sıkkın yarında sabah işe gidicem ağzına etti yaniben gibi evlat olmaz olsunmus millet.gelinden aglarmis o evlattan Allh aşkına hayırsız oluruz annemin istediğini almayız para pul vermeyiz öyle hayırsız oluruz e karşımda annem saydirisn bana bende susuyum Allh razı olsun deyim her yemek yaptığında 2ugune bir övgü beklio ben sürekli nasıl deyim