0 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar ayağa kalkınca birden alt kısma iğne batmaları oluyor birden diz çöküyorm bıcak saplanıyor sanki bebeğin tırnaklarını orda hissediyorum çıkacakmış gibi. Sancım falanda yok ne zaman doğurcam ben.:( Bu doğum belirtisi falan olabilir mi ay lütfen biri evet desn :D

5 Cevaplar

0 oy
(854 puan) tarafından
kasilmalar acilma yapabilir canim bazisi sanci oldugu halde sanciyi hissetmez doktora gozuk bi istersen 
tarafından
Sancım olmadan açılma olursa ne olur peki. İlk gebeliğim bilmiyorum
(854 puan) tarafından
acilman guzelse beklerler dogumu ama acilma yavas ilerliyorsa suni takarlar o da pek sancili ama degiyo bebegini gordugun an hepsini bi anda unutuyosum
tarafından
Çok korkuyorum korkudan kafama takmaktan gece uyuyamıyorum. Adet olunca bile 2 3 serum yiyip sakinleşmeyen insanım. Nolur dua et benm için :'(
(854 puan) tarafından
rabbim saglikli ve kolay dogum nasip etsin insallah canim
-Reklam-
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Bebek aşağıya baskı yaptığı için öyle oluyor doğum belirtisi değil canım 
0 oy
(161 puan) tarafından
Ayni beni tarif ettin Dogum yakındır ben dogum yapmadan 1 hafta öncesinden siddetlenmisti sonra suyum geldi birden.
tarafından
Çok korkuyorum doğumdan. Nasıl olur nasıl yaparım bilmiyorum. Uyku bile girmiyor gözüme :'(
(161 puan) tarafından
Valla her anne korkar bende çok korkuyodum geldi geçti şimdi ikiyi bekliyos Ve son zamanlarda uykunu al iyice doğumda yorgun olmak istemessin akışına bırak
0 oy
tarafından
Bende de vardı son haftada iğne batması hissi doğum yaklaştıkça oluyor
tarafından
Hayırlısı olsun artk napaym çokta korkuyorum yapabilir miyim diye. Adet sancısına bile 2 3 serum yiyip sakinleşmeyen insanım :'(
0 oy
(1,569 puan) tarafından
36 haftalığım bende aynı durumdayım . Açılmalardan dolayıdır diye düşündüm ama cidden dayanılmaz bi sızı . yürürken falan kıvranıyorum resmen

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 108 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nenes (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 291 göst.
17 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
15 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu

409,700 soru

12,316,263 cevap

38,836 kullanıcı

Kategoriler

...