Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar sizce kırmışmıyımdır kaynanamı ?
0
oy
711
göst.
11 Nisan 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
soruldu
Kayınvalidemle konuşurken sarılık olmasın diye şekerli su veririz dedi hergün bende önerilmiyor anne vermem ben ya dedim sert söylemedim ama bozuldu gibi senin çocugun sonuçta dedi ben kırmak istemiyorum kimseyi kırılmışmıdır siz olsanız ne derdiniz peki
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
23
Cevaplar
+3
oy
11 Nisan 2022
HiraninAnnesi
(
1,959
puan)
tarafından
cevaplandı
Yo niye kırılsın hatta kırılırsa kırılsın hersey onlarin bildiği gibi değil sonuçta
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya bide çok alıngan asla sevmez kimse böyle yaparsan diyor ama çocuk değilim bende 25 yaşındayım en iyisini bebeği için annesi bilir değilmi
11 Nisan 2022
HiraninAnnesi
(
1,959
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabiki sen kendi bildiğini oku hic kimseye bebeğinle ilgili fırsat verme bebegin için en iyi şeyi sen bilirsin onlar sadece konuşur ve dış kapıda kalırlar gece gündüz o çocuğa sen bakacaksin onlar degil millet bu konuşur konuşur susar sen şimdiden söylemiş iyi yapmışsın kim ne derse he de geç millet bin tane çocuk doğurmuş gibi cok bilmiş hepsi
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Y burda soruyorum çünkü cesaret veriyorsunuz herşey için çok teşekkür ediyorum inşallah iyi bir anne olabilirim
11 Nisan 2022
HiraninAnnesi
(
1,959
puan)
tarafından
yorumlandı
Iyi yapıyorsun cnm bizde burdan çok şey öğreniyoruz öğretiyoruz kucugumuz var büyüğümüz var tabiki olursun oda nasil laf tirnagini keserken bile canı aciyomu diye düşünüyoruz okadar guzel bir anne olursun ki millete laf bile veremezsin okadar iyi bakarsın bebeğine
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay inşallah çok heycanlıyım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
11 Nisan 2022
Rarara
(
743
puan)
tarafından
cevaplandı
Söylemekle iyi etmişsiniz minnacık bebeğe şekerli su mu verilir, baştan net olmak iyidir sonra önünü alamazsın, daha sonra konuşurken anne böyle dedim ama kırılmadın dimi bana kusura bakma der gönlünü alırsın :)
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen onu söyledim sonuçta senin bebegin falan dedi alındı biraz ama ben söylerken çekiniyorum ve geriliyorum eşimde annesiyle arama hiç girmez ama ondan destek istemek zorundayım galiba
11 Nisan 2022
Rarara
(
743
puan)
tarafından
yorumlandı
Bence kırılmamıştır ya yani bu kadarlık şeye kırılmaz heralde unutur gider diye düşünüyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
Berat0606
(
1,466
puan)
tarafından
cevaplandı
En güzeli baştan kendi çocuğun olduğunu gostermissin. Sonra herşeye karisiyorlar. O senin bebeğin veririz yaparız diyemez. Bı araştır istersen sen istersen yapalım demesi lazim
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya evet çok haklısınız özellikle doktorlar önermiyor ama eskilerimiz yaparmış bizde yaparız veririz diye bir kaç defa ısrar edince söyledim bende
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
Gaynanamgalpben
(
454
puan)
tarafından
cevaplandı
Yo doğru olanı söylemişsin . Küçükken çocuğa dayiyolar şekeri reçeli ilerde şeker hastası oluyo . Ve smdi yeni doğanda bile goruluyo şeker hastası nolck sen doğru olanı söylemişsin
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya bide gözüne limon sıkmakmı dersiniz afedersiniz şeyine dudağına bal sürmekmi dersiniz emziğe alışsın diye pekmeze batırmakmı dersin sanırım kafayı üşütücem
11 Nisan 2022
Gaynanamgalpben
(
454
puan)
tarafından
yorumlandı
İzin verme kuzum bı kere alistimi. Çocuğu ben çıkardım sanar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
Koala annesi
(
3,831
puan)
tarafından
cevaplandı
Çizgini çek bebişe yazık etme aynen devam
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok ona asla müsade etmem ama inşallah aile faciası çıkmaz ya :D çnkü çok sustum benden beklemedikleri için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
Ae1212
(
1,568
puan)
tarafından
cevaplandı
Bebek senin bebeğin tabiki sen ne dersen o olacak .bi zahmet kırılmasınlar . benimki de öyle diyordu tuzlu suda yıkarız şekerli su veririz onu yaparız bunu yaparız .hayır dedim doktor önermiyor .yapmam öyle saçma şeyler .ilk bi bozuldu ama şimdi kendi diyor bebek sizin ne derseniz o olur
11 Nisan 2022
Piskopos-_civciv-_
(
6,086
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimkide 40ında tuzlu su yapacam dedi olmaz dedim ama 40ı kendim çıkardım onu çağırmadım :) benden gizli suya tuz atar diye korktum çünkü
11 Nisan 2022
Ae1212
(
1,568
puan)
tarafından
yorumlandı
:)) o kadar iyi yapmışsın ki .benim kaynana da diyor 40 uçurması yapıcaz diye .bakarız ederiz dedim . kocamı dolduruyorum şimdiden öyle şeyler isteniyor saçma diye :)
11 Nisan 2022
Piskopos-_civciv-_
(
6,086
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla suyu doldurdum dua okuduk içine teyzemin kızıyla yıkarkende oğlumu dua eşliğinde yıkadım sonra kendim duş aldım abdest aldım çıkınca Felak nas ayetel kürsi okudum oğlumla kendim için dua ettim bukadar. Hiçbi geleneği yapmadım çünkü hepsi çok saçma suya altın koy tuz koy yok 40 zilli tas bul 40 taş topla bilmem ne
11 Nisan 2022
Ae1212
(
1,568
puan)
tarafından
yorumlandı
Bencede öyle ama gelde bunu eskilere anlat .söyleyğnce de küsme huyları var .amaaaan
11 Nisan 2022
Piskopos-_civciv-_
(
6,086
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben hiç küstürmedim 40ta çağırırım diye yolladım aman anne işin gücün arasında gelme diye çıkarıverdik 40ı dedim sonra :)
11 Nisan 2022
Ae1212
(
1,568
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen kurtulmuşsun darısı bana :))
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Darısı benim başıma ya eşime çökmem lazım şimdiden sütüm etkilenir diye söylersem çok korkar zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Biz vermedik sarilikta olmadilar demekki gerek yok☺️
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Anne sütü ve sürekli emzirmek bunun için mücadele edicem Allah nasip eder inşallah ya
11 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
En guzeli o benimki 2 yaşına geliyo emiyo daha sukur hic hasta bile olmuyo emmeyi aman biraktirma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
Behemer_dagl
(
266
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne suyu ya dalgami geciyosunuz birde sekerli su 6 ay hicbir sey vermeyin doktorunuz soylemedimi bol nol emzirmeniz lazim sarilik olmamasi icin !!!!!
11 Nisan 2022
Istanbullu 34
(
5,269
puan)
tarafından
yorumlandı
Kadın olmaz demiş zaten sakin ollll
11 Nisan 2022
Behemer_dagl
(
266
puan)
tarafından
yorumlandı
Vermistir belkide bilemeyiz basta zaten boyle soyluyorlar itiraz edilince sormadan veriyorlar
11 Nisan 2022
Guldnz124
(
159
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayenn benim kaynatam da cilolata vermisdi benden izinsiz izin vermeyince
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Daha doğmadı 10 gün var doğuma şimdiden söylüyorlar korkuyprum gizli verirler diye ya :(
11 Nisan 2022
Behemer_dagl
(
266
puan)
tarafından
yorumlandı
Yanindan ayrilma bebeginin kavga cikar gerekirse verdirme birsey bebegime birsey olsa uzulecek olan kisi sensin Allah korusun bisey olsa demezmisin keske agzima geleni saysaydimda belki hayatta olurdu die
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Sakın verme zaten böyle şeyler olsa doktorlar hemşireler verilir koca karı ilaçları denilen şeyler bunlar bence
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle araştıran bir anneyim ama kafaya takmış doktorların her dediğine inanma diye çıldırcam
11 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Hı de geç O zaman canım ya ben öyle yapıyorum bazen yine bildiğimi yapıyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
Yazar gecerim - BANU
(
13,623
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyle bir şey gerçek olsa küvezler sarılıktan yatan bebeklerle dolu olmazdı herkes evinde şekerli su verirdi baştan söylemek ile çok iyi yapmışsın
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Bencede inşallah bidaha lafını etmez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
20202021
(
363
puan)
tarafından
cevaplandı
Şekerli su veriliyor fakat doktor kontrolünde yapılıyor kayınvalidenle arandaki samimiyeti sen bilirsin
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Doktorlar anne sütü emen çocuğa tavsiye etmiyor doktorunuzmu önerdi acaba ?
12 Nisan 2022
20202021
(
363
puan)
tarafından
yorumlandı
2 oğlumda sarılık geçirdi 3 doktordan 1 ebeden tavsiye aldıktan sonra verdik her çocuğun bünyesi bir değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Sen kırmazsan o seni kıracak zaten merak etme. Kır bişey olmaz. Öyle yaranılıyor.
Aklını mı kaybetmiş el kadar yavruya şekerli su verick.
Benimkide bal sürcekti ağzına tövbe yarabbim en yasak olan şeylerden biri. Çok biliyorlar.
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Sormayın emzik tutsun diye bal sürecekmiş daha onu söylemedim bile
12 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Allah akıl fikir versin. Ölüme kadar gidiyor bunu söyle de belki senden gizli falan yapar.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
bence kirman gereken yerde kirmamissin bebege sekerli su nedir yaa
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Sütüm olsun diye uğraşmaları gerekirken sarılık olmasın diye bişeyler içirmeye çalışıyorlardah doğmadı inşallah karşılıklı birbirimizi kırmayız
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Yinede gönlünü al canım tamam büyük ama her büyük doğru söylemez araştırdım verilmezmiş de zaten de verilmez çok zararlı araştırdım ben arkadaşımın kayınvalidesi çok vermiş bana söyledi bende araştırdım
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Söylüyorum ama doktorlara inanma diyor genç bie yaşlıda değil 48 yaşında hani yaşlı birisi değilki bide kendide özel hastanelerde doğum yapan birisi aklım almıypr
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Doğru olanı söylemişsin kırılmamıştır canm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
Mervela
(
7,455
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim canim kaynan verdi canim malesef cizgini çek şimdiden vermesin öyle saçma şeyler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
Ftmdila33
(
704
puan)
tarafından
cevaplandı
Pek kırılacak bi durum yok. Bunda alınmış olabilir belki ama yorumları okudum da baştan resti çek yüz verme fln. Kızlar merak ediyorum bu şekilde bişeyi anneniz söylese onada aynı resti çek karışmasın dermisiniz. Bazende sırf adı kayinvalidemin olduğu için gereksiz bi onyargi oldgnu düşünüyorum. Benim kayinvalidem yok vefat etti annem var bebeğimi onla büyüttük yeri gldi fikirlerine katıldım yeri gldi katılmadım. Smdi erkek kardeşimin bebeği oldu annem kızım. Çocuk aglıyo acıktı galiba dedi onun yüzünden evde kıyamet kopmuş karışıyor die. Yani demem o ki kndi annenize nasılsanız kayinvalidenizede öle olun. Ha her oto boka karisiodur o zmn tmm usulünce resti çekersiniz
11 Nisan 2022
Guldnz124
(
159
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben şahsen öyle yapıyorum canım ben bebeğimin sağlığıni bir tararfa diğer herkesi. Bir tarafa alıyorum bu eşimde olur kendi annem babam da olur kaynanam kaynatam da olur kardeşlerim de olur herkese aynı muamele burada bahsedilen bebeğin sağlığı
11 Nisan 2022
Ftmdila33
(
704
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben yapılan yorumlara kızdm cnm. Yüz verme resti çek karışamasin vs. Doğru bulmuyorum. Usulünce söylenebilir
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya işte bende kırmak istemiyprum ama yanlış olanlarıda söylemek istiyoeum aslında bunu danışmak istedim ama şekerli suyun zararlarından bahsetmişler zaten bunu biliyprum sormak istedigimi anlamışsınız
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
Huniliprenses
(
11,941
puan)
tarafından
cevaplandı
Bastan net olup azcık diş göstermek iyidir takma kafana.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
İyi yaptın ben söylediğim halde doğunca verdi ben de en son kızdım doktora söyledim doktor kızdı :D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
11 Nisan 2022
Pppppp
(
1,035
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayy sekerli suyu benim.kaynanamda bi veremedii tek bildikleri sekerli su memeni tutmaz sekerli su surelim kan sekeri dusmesin sekerli su verelim emzik tutmazsa sekerli sunaya banip verelim puffff
11 Nisan 2022
Arifekalan
(
170
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet bide emzik tutturma çabaları var napıcam bilmiyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
+2
oy
14
cevap
978
göst.
Kaynanamı Kovmak İçin Cesaretimi Nasıl Buldum teşekkürler
30 Ocak 2025
Diğer
kategorisinde
Gzm_36
(
150
puan)
tarafından
soruldu
+2
oy
5
cevap
326
göst.
Kaynanamı aradım sordum
11 Ocak 2025
Diğer
kategorisinde
2801
(
784
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
5
cevap
139
göst.
Kaynanamı Aramamalı Mıyım? İlişkilerde Baskı ve Rahatlık Üzerine Düşüncelerim
3 Ocak 2025
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
4
cevap
191
göst.
Kaynanamı Engellemek Doğru mu, Yoksa Aradığında Açmalı mıyım?
18 Kasım 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Yarin
(
96
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
413,777
soru