+1 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (722 puan) tarafından
Geceki postun üstüne açıyorum bu postu. 

Kaynanamı aradım. Öyle normal konuştuk. En son sordum sana evi aldığımızı ne zaman söyledi diye. Bilmiyor ayağına yattı hemen. Ne evi dedi. Ben de bizim ev işte anne dedim. Ne zaman söyledi dedim. Benim bir şeyden haberim yok ne evi dedi. Yalan atma şimdi biliyorsun dedim. Hâlâ diretiyor ne evi bana kimse bir şey demedi diye. Anne biliyorum ben sana söylemiş ne zaman söyledi dedim. Sonra güldü. Ayy hatırlamıyorum ki falan dedi. Direkt arkasına bileziği sordum. Ne zaman verdin diye. Ona da unuttum diyor. Vay anasını ya ne akılları varmış analı oğullu. Her şeyi unutuyorlar. Niye benim haberim yok dedim. Ne bileyim öyle şeyleri çok dile getirmeye gerek yok dedi. Dile getirmezsin de ben karısı değil miyim niye haberim yok diyorum ne bileyim unutmuştur diyor. İyi ben de unuturum bundan sonra dedim. Sonra ben biraz üsteledim. Bu sefer alttan alsaydım bu iş devamı gelirdi yine aynı duruma düşmemek için lafları saydım. Sonra dedi aslında bende de hata var sana vermem lazımdı diye. Bir de diyor ki sen bir şey deme annene sordum vs konuşma daha diye. Eee niye öyle diyor anası yalancı duruma düştü oğlu fark etmesin diye. Sa.lak mıyım ben ya onu gizle bunu gizle. Sadece kavgaları dışa vurmadığım için tamam sizin yüzünüzden huzurumu kaçıramam dedim. Ama sinir oldum bunu bil ben yabancı değilim, bundan sonra da ben sizden gizli her şeyi yaparım dedim. Öyle konuştuk. Biri birinden beter.. Akşam eve gelsin Bi pis şey ya. Sinir tepemde hâlâ 

5 Cevaplar

+1 oy
(4,100 puan) tarafından
Yerine ben sinirlendim ajja..

Haklısın. Ne diyim:(
-Reklam-
+1 oy
(4,376 puan) tarafından
Aman evi almışsınız bilseler nolur bilmeseler nolur cokta sey yapma yanii
(722 puan) tarafından
Ya orası öyle. Bilmesine bir şey demiyorum ki en başta saklamayı da hata olarak gördüm. Ben dedim söyleyelim diye. Bana söyleme diyor kendisi söylüyor. Benim sinir olduğum şey bu
(4,376 puan) tarafından
Buda sana ders olsun yani ama cokta problem yapma evine huzursuzluk koyma derim tabi yine kendi tercihin
0 oy
(18,410 puan) tarafından
Arkadan iş çevrilmesi güvensizlik mevzuya detay vermeyeceğim ben eşimin ailesinin bilmesini istemediğim bir mevzu vardı eşimin onunla ilgili ailesine bir şeyler anlattığını duydum o günden sonra ona göre tavır aldım küçük veya büyük ortak karar varsa buna uyulmalı
0 oy
(29 puan) tarafından
 ben ilk evlendiğimde eşimle bu aile meselelerinde çok kvga ettik altındı üslup tü falan derken boşanma aşamasına kadar geldik sonra dedim ya napiyosn senin rızkını kesmezse napiyosa yapsn ben bişey istediğimde hayr derse tartışma çıkarıyorum ama onun dışında isterse bütün maaşını yollasın umrumda değil şimdi son 3 ayda 30 binden fazla para gönderdi ama bana yansıtma yok ve haberim var en azndan artık herşeyden oyuzden bence çok da üstleme artk kendi fikrimi söyleyeyim kötü gelin oluyosn onu da geçtim artk o da umrunda olmuyo insanın da psikolojik olarak dibe çöküyosn oyuzdn ye bacım getirdiğini gerisine hiç karışma derim benm tavsiyem budur yoksa konu büyüyo bak sonu şiddete varabilir sinir anında herşey olabilir bu sefer gururuna yediremezsn aynı yatağa yatmayı 
(722 puan) tarafından
Ben farkındayım her şeyin. Beni sal.ak sandı işte. Bana dedi ki evi alıcam kirayı sana vericem. Kira şu an 3 bin falan şubatta zam yapıcak. Bana ilk ay kiranın yarısını verdi dahası yok. Eee gelmeyince ben de istediğimi alıyorum. Aşırıya kaçmıyorum tabii. Çocuğuma falan alıyorum aylık 2-3 bin borç geliyor o ödüyor. Bu olayın lafını yaparım ama uzatmam en azından bilsin rahatsız olduğumu
0 oy
(1,646 puan) tarafından
Öyle sinir oldum ki alay ediyor birde tam ağızının ortasına ıslak sopayla vurulmalık bundan sonra sende bişey al kocana bile deme bişey yap kocana deme sonra unuttum de baksın bakalım nasıl oluyor 

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 480 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nehirgoksu (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,712 göst.
0 oy
7 cevap 322 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 250 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu