0 oy
80 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
 72 gün oldu doğum yapalı halen  adet olmadım  emziriyorum    ama. Emzirmek. Korumuyomuş  bildiklerim bunlar ama bi şey i merak ediyorum. Ara ara şiddetli akıntı  oluyo  sonra  normal e. Dönüyor. Yumurtlama oluyo mu bu dönem de    ben  her gün korkuyom adet de. Olamıyom  uzun zaman oldu 

Sorum şu şimdi  

YUMURTLAMA OLUYORSA. NEDEN ADET OLAMIUOM 

YADA ADET OLMUYORSAM  YUMURTLAMA NASIL OLUYO BEN O YUMURTAYI NASIL ATIYORUM O ZAMAN VİCUT TAN.     bi de   ben de aşırı sini r var bu. Adet olamamak la alakalı olabilir mi. Siz ce.  

3 Cevaplar

0 oy
(6,047 puan) tarafından
Cnm  19 aydır adet  olmadım ben halen doktr emzdryırsun süt hormonların yüksek dedı sütten keserseniz belki olursun dedı bide spiral takılı bnde de ara leke çok olıyor doktr ara leke olması çok normal dedi daha bekliyorum olmadım bnde aynu senim gbı sinirleniyorum karnım bi iniyor bi şişiyor normlde asla göbek yok bnde
tarafından
Cesaret edemiyordum ben valla içimde bir  alet edevat olmasına
(6,047 puan) tarafından
Nasıl korunıyorsun peki bnde eşime güvenmiyorum korkudan taktrdım
tarafından
Ahhahaha.  Geri çekilme  ile  cannım. Haplar filan hormonlsr dan dılayı istemiyom.  İğne de aynı şekilde     eşim de kendisi kprunmak istemiyo o ne öyle diyo
 E   spiral de. Çok kişide duyduk tam anlamlı korumadığını o yüzden bi de. Gidip gidip kontrol ettirmek. Filan çok  değişik geldi bana  o nu da eledim geri çekilme kaldı elimde bi tek  ona da eşim e güveniyom ama o küçük canavarlar a. Güvenmiyom
(6,047 puan) tarafından
Valaha bende eşime  kesnlkle güvenmiyorım çok korkuyorum hap alacaktm ama emzdryırum yaa doktor yazmadı dedi olmaz falan iğnede yan etkisi olur falan korktum spiral mecbur kaldım ama çok pis bşey valaha akıntı ara leke kanaması kasık belim çok ağrı yapyrı bnde çıkarcam iki üç aya artık süten kesip hap kullacam
tarafından
İşte baaak. İyi ki de takmıyom inşallah bi beş yıl koruna bilirim. Kendi çapımda.
-Reklam-
0 oy
(18,436 puan) tarafından
Aralıkta doğum yaptım hala olmadım dört ay oldu sadece şubatın başında başlıyor gibi azıcık leke şeklinde geldi sonrası yok sinir stres kilo gerginlik ne ararsan var 
tarafından
Bi de buna ya yeni den hamile kalırsam sitresi biniyo yaw
(18,436 puan) tarafından
Sorma kocayi evden atasım var :))
tarafından
Ben evden atmaam da bamile kakırsam. Kocam beni evden ata bilir  ahahahahah
0 oy
tarafından
Soğan körü iç sabah aç karnına 20 günde adet olacaksin
(6,047 puan) tarafından
Emzdryorsa içmesin süte geçiyor bebeği zehirler bnde daha olmaıdm emzdryırum içmiyorum bşey olur dye
tarafından
Canım bebeğe zararı olur sanki kız normal miş. Ben şikayetçi değilim   olmamaktan bi tek sinir inden sitresinden şikayetciyim bi de ya hamile isem diye
tarafından
K.b canim başlığı okudum. Aklında bulunsun bebeğin büyüdüğünde iç
tarafından
Sağol canım teşekkür ederim yine de bilgi için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 53 göst.
5 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hilal nur (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 250 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
+1 oy