0 oy
174 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

Açık kahve saçlarım kızlar  

imageahanda bu renk kendi doğal rengi baya dan beri bana ne renk yakışır ki diye düşünütom değişiklik olsun istiyorum ama az biraz olsun istiyorum şimdilik...... Siz ce bu  nu nasıl yapayım bi etki tepki rengine katkı    ne bileyim rengini bi kaç ton açsa bile yeter şuan sanırım  bu boya nasıl  olur sizce 

imagedeğiştirir mi sizce rengini     

2 Cevaplar

0 oy
(1,171 puan) tarafından
Benim saç rengim koyu. Açılsın isteyince çok açık tonda renkler alıyorum anca açıyor. 
tarafından
Bi işe yaramaz sanırım o zaman bu   sanki  neyse barim beyazları mı kapatsa yeterbelki de.
(1,171 puan) tarafından
Benim de beyazlarım var kapatmıyor bir türlü
tarafından
Değişse bi tonuna da razıym bakım olmadı kuaför  e giderim   kapanır inşallah beyazlarom   çok kafaya  takıyom genc  yaşta bi ton beyaz ı
(1,171 puan) tarafından
Benim de öyle maalesef. 23 yaşındayım kafamda bir sürü beyaz. Çok boyadım evde hiç tesir etmiyor. Saçlarım sık diye 2 kutu boya da kullandım ama işe yaramıyor
tarafından
Allah allah. Neden acaba   ben de etki eder inşallah değişmese de rengi
(1,171 puan) tarafından
İnşallah canım sonucunu yaz merak ettim
tarafından
Bakım bakım bekliyom heniz
tarafından
Kız paraö boşa  gitti valla. Ha   aynı duruyom  bi ara ara hafif ten acık ton oldu başka da beyazmeyaz  duruyom valla
(1,171 puan) tarafından
Aynen öyle oluyor ben umudunu kırmak istemedim ama ben 2 kutu ile yapıyorum tutsun diye yine beyazlara tık etmiyor. Rengi de açık olsun diyorsan kutu dışında sapsarı olan renkler var ya ondan alırsan anca saçlarını karamel yapıyor
tarafından
İşe yaramadııııııı. Param boşaaa gitttii÷iii. Yemek yapacaiım vakti. O boya çaldıııjıı
(1,171 puan) tarafından
Neyse artık olsun :) canın sağ olsun
-Reklam-
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Kizararak açılır açıcı kullanmadığın için açılırken kızarma olur ,bunun yerine  küllü 7.1-8.1  gibi tonlar da kullanabilirsin ama onlarda bile kızarma oluyor
tarafından
Yok canım. Ke di rengi  kahve  ama çok koyu bi kahve değil
(2,220 puan) tarafından
Doğal rengi ise Dene bakalım denemeden bilemezsin yakışıp yakismayacagini saç rengi açılır  ama hafif kızıllık olur bilgin olsun
tarafından
Kız bi de saçım baya uzun kalça da.. İki tüp kullanmam gerek miş. Hiç bilyo dum.    Bekliyom bakım ne çıkacal. Yine az dalga dalga renk olur diye yaptım olursa benim dir olmaz sa zaten hiç benim olmamış tır. Kuaför e giderim inşallah o zaman da
(2,220 puan) tarafından
Kendi saçın ise boya yok dedin ya dalga dalga renk olmaz ama 2 kutu lazım yetmez 1 kutu boya benim omuzdaki saçıma bile yetmiyor bazen bir tüp boya ki çok saçım da yok tur yani
tarafından
Valla Yaramadı zaten boşa gitti para ceeez im
Belki bi umut beyazlar ı kapatsa desim de o da fos çıktı beyazlar la devam yola

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 232 göst.
11 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 176 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 332 göst.
+1 oy
2 cevap 53 göst.
30 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde 175766 (364 puan) tarafından soruldu

411,981 soru

12,402,554 cevap

44,483 kullanıcı

Kategoriler