0 oy
140 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar bugün arkadaşın biri önerdiğim siteye çok uygun olduğu için şaşırdığını söyledi ben de düşündüm de aynı ürün için belki iki katını veren vardır boşuna paranızı harcamayın belki bir yardımım dokunur diye sizlere önermek istedim tesettüre uygun 

İkili takım kap kimono elbise pantolon kazak etek hepsi var modazerenn semrebutik tesetturumebrar 

Abiye ve güzel elbiseler için de Gizatesettur 

Kız bebişlerinize elbise bandana için de kubununmutlulukatolyesi var bildiğim ihtiyacınız olduğunda bakarsınız

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Önceden alışveriş yaptın mı hepsinin kumaşı bir olmuyor mesela 100 liralık şey 50 tl diyor alıyorsun bir bez parçasından farkı olmuyor 
tarafından
Evet hepsinden yapmıştım
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlle de alın demiyorum site babamın malı değil beğenen uygun bir şeyler arayanlara bir yardımım olur diye paylaştım sadece 
0 oy
tarafından
düzenlendi
Tesettürümebrar dan alışveriş yaptım güzel bir sayfa güvenilir ❤️ bide halı örtüsü halı koltuk örtüsü perde almak istiyenler için eseeymenn de güvenilir bir site kızlar ❤️ locco teseddür den alışveriş yaptım oda güvenilir☺️ açık olanlar için de önerilerim var alışveriş yaptığım istiyen olursa yoruma gelsin ☺️
tarafından
Aynen canım bende almıştım güvenilir bir site
tarafından
☺️☺️☺️☺️
(2,537 puan) tarafından
☺️☺️❤️❤️☺️
tarafından
❤️☺️❤️☺️❤️☺️❤️☺️❤️☺️
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Modazerenn hikayesinde semrebutik yazıyor aynı mi birde alışveriş yaptınız mı burdan
tarafından
Aynen canım aynı ürünler var aynı veya ortaktır alışveriş yaptım güvenilir site
(2,537 puan) tarafından
Bende bir takım ve elbise beğendim ama işte olur mu bedenime bilmiyorum ki
tarafından
Hangi beden giyiyorsan aynısını tercih et bence canım ben öyle almıştım
(2,537 puan) tarafından
Uzun zaman oldu kıyafet almadım doğum yaptım bu bayram istiyirum almayı ama sonra olmazsa diye çekiniyorum
tarafından
Beden ve renk değişimi oluyor ama o zamanda kargo fiyatı çok gidiyor ya :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 136 göst.
0 oy
6 cevap 581 göst.
0 oy
5 cevap 208 göst.
0 oy
4 cevap 204 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,755 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,030 soru

24,424,119 cevap

351,771 kullanıcı

...