0 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,947 puan) tarafından
Bi alyansim birde çeyrek altınli bilekliğim var başka birseyim yok esim dükkan için alabilirim onları dedim zor günümüzü olduğu için vericem alyansimi ama içim nedense bi tuhaf oluyor :(

14 Cevaplar

0 oy
(13,626 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Zor durumdaysa ne yapsın kuzum Allah yuvaniza bereket versin daha güzelleri olsun inşallah zorda kalsa bende veririm neyim var neyim yok hayat müşterek 
-Reklam-
0 oy
(613 puan) tarafından
Bende satardım. Eğer gerçekten zor durumdaysak. Çeyrek bilekliği ver o zmn cnm. Alyansi verirken bende kötü olurudm ama hersye ailemiz içinse sorun yok
(1,947 puan) tarafından
Para yetmiyor ya zaten alyans ta en fazla 1000 TL ederde
(613 puan) tarafından
Olsun kuzum ver gitsin. Sizden mutlulugunzdan önemli değil bidaha alinir
0 oy
tarafından
çeyreği ver yüzük kalsn
(1,947 puan) tarafından
Para yetmiyor maalesef :(
0 oy
(2,092 puan) tarafından
Verdim gitti . İyi günde kötü gunde dedik en başında o dardayken napayım ben altını. Allah'ıma bin şükür işleri düzelttik alyans yerine tektaş aldı 
0 oy
tarafından
Verirdim evet 
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Bilekligi ver ama alyans biraz özel bi takı benim alyansimin bende çok büyük önemi var ben olsam babamdan falan isterim genede yüzdüğümi vermem
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Ben kizima bebek bezi mama alamadığım için sattım eşim adam olsaydı ailesine yedirecegine çocuğuna yedirirdi satmak zorunda kalmazdim
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Değer mi sen ona bak. Her şeyini önüne döküp sonra yapmasaydın bana ne olmasın. Alyans hatırası olan bir şey sen de üzüntüye neden olacak. Eşinle arandaki muhabbete bağlı olarak ver. Bir de eşin mahcup oluyor mu istiyor ya alyans 
0 oy
tarafından
Biz alyansi cok oldu satali canim yeni aliriz dedik ama almadik esim dogumumda bileklik yaptirdi bilezigim falan var ama kismet olursa ev icin kullanicaz bu sy bizde cok zorlancaz gini bende ceyrek bozdururm die dusunuyorum hayat o kadar zorlastiki Allahim hepimizin yardimcisi olsun canim olsun ilerde yenisini alirsiniz inşallah üzülme
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Onları verince bütün borç bitecekse veririm ama borç bitmiyecekse asla vermem giden gelmiyor borç bi şekilde ödenir 
0 oy
(131,784 puan) tarafından
zor durumda verilir ama allah buyuk yerine daha iyisi daha guzeli alinir insaallah
0 oy
tarafından
Satarım canım hiç düşünmem
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Hepsini sattım hiç bişey kalmadı sonuç hala borç var bitmiyor
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Zor durumda olursa verrdim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 171 göst.