Kardeşim okula sivil gidito müdür demiş kırmızı tişört ve siyah pantolon giyeblrsnz okul forması zorunlu değil oda kırmızı tişört ve siyah tayt giyip gdiyp. Arkadaşı var annesi birkaç gndr okul forması giydiriyorm. Kardeşime iki gündür hep sivil gelin neden böyle geliyo diyip duruyormuş çocuk tabii
Ayyy ben cok ettim valla oglum icin 2.sinifa kadar ama simdi soyle dusununce benim oglum cokk yaramaz kesin bizimkindede vardi hata ama ben ogretmenimizle bile etmisligim vardir ne ben onu ne o benu sevmez son senemiz allahdan önümüzdeki sene 5 sınıftayiz yuzunuu gormucemm şirrett kadinin
Ben eltimi dövdüm
10 yasinda gorumcem var yurtdisinda yasiyoz gavurlar dışlıyo ırkcılık yapiyolarmis okulda dun esime dedim okula gittik gorumcemi almaya goster hangisi seni dıslayan dedim gösterdi gavur cocuk bem dilde bilmiyom seni buraya gömerim laan dedim çocuk sorry dedi bugun cocuk ozur dilemis korkmus benden yok bem dalarım resmen dayanamiyom boyle seylere
Ben cocugumu gozumden sakiniyorum elalem gelcek bagircak ha . Hahahahaha insallah oyle biseye denk gelmem okul caginda
1,492,542 soru
24,387,415 cevap
349,074 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın