Brcu Brcu Madem her doktorda böyle bir hata olabilir diye düşünüyorsunuz peki düşündünüz mü bu 30 aile neden o programa çıktı? Belki doktorlar farklı olabilir ama bir ihmal ortada ve bu ihmal yüzünden dünyaya masum gelen bir bebeğin hayatı tehlikede bunları nereden biliyorsun derseniz ben de 1996 yılında dünyaya gelmiş bir doğum mağduruyum ve Allah'ın izniyle bu tür vakalar olmasın diye haklı mücadelemize devam edeceğiz. Benim ve diğer bu televizyonda gördüğünüz mağdur ailelerin amacı bir daha bu tür mağduriyetler olmasın ve mağdur olan bebeklerin de ilerideki hayatları boyunca düzgün bir yaşamları olsun mücadelemiz bu şekildedir. Bilmenizi isterim ki geçmişte de her yıl birçok bebek dünyaya brakial pleksus kol felci veya başka hastalıklarla doğuyor doktor ve ekibi ihmali yüzünden. Bizim amacımız kötü birşey değil tek isteğimiz 2012 yılından bu yana uygulanan normal doğuma teşvik politikası denetlenmeli ve brakial pleksuslu bebekler gerekli haklarından faydalanmalı. Ağır engelli ibaresi alamıyoruz, annelerin hakları verilmiyor, aileler pahalı tedavi masraflarını karşılayamıyor. Neden mi bunları yazıyorum çünkü ben 23 yaşındayım ve küçük kardeşlerimin sesiyim onlar haklarını arayamıyorlar ve ellerini daha tam olarak tanımıyorlar. BEN HEP ONLARIN SESİ OLACAĞIM VE HAKLARIMIZI SONUNA KADAR ARAYIP DİĞER İNSANLAR GİBİ YAŞAYACAĞIZ.