0 oy
236 göst.
Aile kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar ben 30 haftalik hamileyim 2 ve 6 yaşında da iki çocuğum var. Gebze de yaşıyorum. Kayinvalidemler ise Sakarya'da .kayınvalidemin annesi yoğun bakıma kaldırılmış yaşlı bir kadin Trabzon'a gitti bende onun evine geldim eşim ve 2 çocuğumla . Bu evde 2 bekar kaynım ve kayınpederim var ben tek gelinim. Bu şekilde onların evinde onlara iftar ve sahur hazırlıyorum ama çok yoruluyorum  . Tabi buraya gelip kalma teklifini eşim yaptı bende bişey diyemedim.kalktik geldik . Kayınvalidem sürekli telefonda iyi sen ordasin gözüm arkada değil falan diyo,yaptığım yemekleri sayıyorum menüde çorba yoktu ,çorbayi sordu çorba da yap içerler dedi zaten 3 çeşit artı salata yapıyorum . İnsan bir hamilesin yapabiliyormusun kızım sana da yük oldu falan der. Ayrıca annesi yoğun bakımda kimse yanına giremiyor sonuçta hemen kalkıp gitmesi gerekiyomuydu bana mı güvenip üç erkeği bırakıp gitti anlamıyorum. Hem üzüldüm erkeklerin hallerine hemde kayınvalideme kızıyorum. Sizce abartiyomuym?

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızı yokmuki
(14 puan) tarafından
Yok üç oğlu var tek evli benim 26 ve 21 yaş bekar kayinlarm var evde bide kayinpederm resmen gelip hizmet etmeye kendimi mecbur hissettim ama iftardn sonra resmen belim kopuyor yorgunluktan (eşim yardım etse dahi çoğu yük bende oluyo)
-Reklam-
0 oy
(621 puan) tarafından
Abartmıyorsun bence zor bı durum  gerçekten eşinle konuş annesi ile konuşsun canım bu durumu yazık sanada
(14 puan) tarafından
Bide belirsizlik var çıktı gitti Trabzon'a annesi yoğun bakımda tamam ama kaç gün yatacak belki sonrası vefat olacak. Ben bir hafta kalırım düşüncesiyle geldim zaten haftaya hastane işlerim var sonrası ne olur bilmiyorum
(621 puan) tarafından
Rabbim sana bol sabır versin
yaşadığın stresi tahmin ediyorum canım en güzeli eşinle konusmsk yükünü hafifletmesi lazım  eşinin düşünmesi lazım seni
(14 puan) tarafından
Amin sağol cnm ..Elinden geleni yapiyo oda bakalım çabucak evime döneyim suanlik baska bişey istemiyorum inşallah
(621 puan) tarafından
İnşallah Rabbim feraha çıkarsın seni inşallah
0 oy
(11,217 puan) tarafından
yaw ne iyi gelinler var : D kndimi dunyanin en kotu gelini sectim suan . bir otururken kaynanamlar memlekette gitti 34 yasinda ki kaynim da bizleydi o kaldi.  bir iki gun ymk yaptim ondan sonra yapmadim ugrasamam dedim ben istedgm saatte yiyip iciom esumde ymk bklemio kalkip buna hergun yemek yapip servis acamam dedim esimde zaten senden bkliyn yok sen nie stres yapion gitsin disarda yesin dedi. 1 ay oyle disarda yedi
0 oy
(18,507 puan) tarafından
26 ve 21 yaşlarında kazık kadar adamlara yemek yapmak mecburiyetinde olmadığın halde gitmissin. Teşekkür etsin otursun. Sen de yeter bukadar yapt.ben de. Durması gerektigi yeri bilsin. Çocuklarının çorbası eksik kaliversin. Karınları doyuyor ya.daha ne
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Burda kizman gereken kısi eşin seni o evin içine sürüklemiş hamile halinle. Kaynanadan bekleme tesekkurdur aman kızım hamilesin falan filan. Eşin başta seni oraya sokmayacakti. madem corba seviyorlar yap bi corba yanına 2 cesit yemek bi de pilav salata kendini yormadan basit şeyler. Bisey diyen olursa da yapamıyorum ancak bu kadar oluyor de. Sen yaptıkça kimse sana yoruluyorsun yapma demez.
(14,123 puan) tarafından
Aynen oyle cok sevdigim bir söz var surekli ayni iyiligi yaptiginda senin gorevin zannediyorlar muazzam.bir nankorluk cesidi diye gercekten oyle kimse sana o hamile halinle yoruluyorsun yapma demez 2 cocuk ve hamilesin cok cok zor Ins kisa surede evine donersin
(3,061 puan) tarafından
2 cesit diye yanlış yazmışım 1 cesit yazacaktım. Günani güzel söz gerçekten de öyle
0 oy
tarafından
2 bekar kaynın ve kayınbaba üçü birden felçli yada hasta falan mı acaba  ? Neden hizmete ihtiyaç duyuyorlar anlamadım. Sen niye kendine eziyet ediyorsun karnın burnunda iki çocukla. Üzgünüm ama elleri kolları tutup senin elinden yedikleri haramdır benim gözümde. 
0 oy
tarafından
Gercektende işin çok zor Allah sabır versin ama şu yönden düşünün iyilik yapıyorsunuz 
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Bence abartmiyosun hamile halinle iyi yapiyosun çocuklar da varmış onlar da sana yardım etsinler bı zahmet o halde yapmak zorunda değilsin sen olmasan ne olucakti 
0 oy
(3,464 puan) tarafından
İyi de erkeklerin haline niye acıyosun ki acizler mi yemek yapsınlar kendileri, illa bir kadın olmak zorunda mı ? Yaoamiyolarsa dışardan yesinler. Senin iki çocukla hamile halinle ne işin var.
0 oy
(16,600 puan) tarafından
Eşinin sana sormadan biz gelelim demesi saçmalık ve de tabiki kayinvalidenin menü sorması saçmalık bir pilav bir ana yemek yapsan bile Allah razı olsun demeleri gerekiyor üstelik hamile olmasan bile bu böyle çünkü sen gitmesen ya gidemeyecek ya da bir çeşit yemekle öğün geçireceklerdi yerinde olsam şu halimle bu kadarını ancak yapıyorum yaparken bile yoruluyorum derdim az biraz kıymet bilin demesende demeye getir 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 730 göst.
25 Nisan 2020 Aile kategorisinde Beyzabebeğinannesi (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,228 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 341 göst.
0 oy
5 cevap 135 göst.

403,868 soru

12,099,151 cevap

36,409 kullanıcı

...