0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sabah uyandim kedime mama yapmak icin mutfağa gittim uc bes tane karinca vardi peceteyle toplatip attim yatak odasina geldim burda da vardi makineye cektim sabah sabah yatağimda bile vardi bi tane. Evde kirinti vs olmasi imkansizzzzzz daha dün heryeri sildim supurdum ki hergun istisnasiz ev supuruyorum mâlum evde kedi var ve emekleyen bi oğlum var saclarim cok dokuluyo ayrica eşimde bende alerjik astimiz toza gelemeyen insanlariz o yuzden her gün silmesem de supuruyorum. Karinca bocek haşere turu seylerden aşiri huylanirim suan burnumun icinden tutun sac diplerime kadar fosur fosur kaşiniyorum bana acil olarak etkili ve emekleyen marul kafama zarar vermeyen bi ilac önerin. Evi kişa girdiğimde ilaclatmistim oysa ki

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Karincayi makineye çekme demeyin biliyorum karinca bereket ama bu gelip evimi yuva yapamalari gerektiğini kedimin yada cocuğumun zarar gormesini gerektiğini gostermez. Ki bana kalsa evi ateşe vermek istiyorum şuan
tarafından
Ayyy valla bende aynı dertten muzdaribim
-Reklam-
0 oy
(14,576 puan) tarafından
Karınca tebeşir i vardı

Raid in karınca kapsül ü
tarafından
Tebesiri duymadim da bakiyim ikisinede bi
0 oy
(116 puan) tarafından
Limon dilimle üstüne kuru nane dök uzaklaştırıyor çıkabilecek yerlere koy
tarafından
Tamam canim ilac bulanaa kadar onu deniyim bi
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Nerden geldigini bulman lazim canim limon koy dicem ama bizdeki karincapar üstüngen geçti oysaki internette limon kokusunu sevmedikleri yaziyordu en son karinca tebesiri cekmistik ama bebek yoktu onu yer buyuk ihtimal olmaz size 
tarafından
Yaaa napcam ben ilac alip doksem karinca tozu falan bu seferde oglum yer
(7,454 puan) tarafından
Aynen kuzu bebekle olmaz dogal seyler denemen lazim
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Ya boşver karınca ilacını bak kaynanam bahçeli evde oturuyor daha dün konuştuk. Karıncalar için en iyi şey elma ilacı dedi. Elma ilacını karına yuvasına sıkıyormuş bir daha olmuyormuş. 
tarafından
Yuvalarini bulsam neler yapacam da bilmiyorum nerden cikiyolar. Elma ilaci tarim ilaci buyuk ihtimalle ben evi ilaclatiyim en iyisi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 124 göst.
3 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Bustas (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (678 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
8 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Kartanesi1 (142 puan) tarafından soruldu

411,823 soru

12,397,592 cevap

44,275 kullanıcı

Kategoriler

...