0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından
Kızlar eşime traş makinesi almak istiyorum çok istiyor ama güvenip alamadı eşinizin kullandığı bir marka var mı hem saç sakal için olandan bana fikir verirmisiniz

10 Cevaplar

0 oy
(4,158 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Fakir canım çok beğenerek kullanıyor eşim çok başlıklı 

(4,158 puan) tarafından
Attim bakabilirsin
(861 puan) tarafından
Teşekkürler
(861 puan) tarafından
Nereden aldı nerede bulabilirim
(274 puan) tarafından
Bende bundan almıştım çok iyi.bimden 130 tl ye almıştım ama şuan bu fiyatta değildir:(
(4,158 puan) tarafından
Valla nerden aldığını unuttum ;))
-Reklam-
0 oy
(7,771 puan) tarafından
Cnm ismini unutum vala ama Tahtakale varya ordan aldık biz kaliteliydi gayete işini görüyor esimin
0 oy
(6,081 puan) tarafından
Pandemi donemi 101 den aldık sakal icin memnun zaten berber3 gidiyor oylece duruyo 
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

ben 

Fakir kullanıyoruz daha önce philips vardı çabuk gitti bu 6 7 sene oldu kullaniyor. 80tl ye falan almıştım ben seneler oncev
0 oy
tarafından
Vala 101den almışbtı nişanliıyken  evlendik ben yapıom traşını  çok memnunuz. Şahsen iyi ama bence  daha kaliteli güzeller i de vardır babam da da philips  vardı şahsen o da güzel i ama o dabayaeski bi modeldi  ikisinin de traşlarıben de idi  ben memnundum 
0 oy
tarafından

Esiminki bundan çok memnun.

image

0 oy
tarafından
Kuaför arkadaşı tavsiye etmişti onu kullanıyor çok güzel ve kaliteli, evde kendimiz yapıyoruz artık, çünkü kuaföre gidince çok para oluyor ya ne gerek var,düşünsene her hafta uzuyo saç sakal,aldık kurtulduk valla
(861 puan) tarafından
Nereden aldınız canım bana da varsa resmini atarmısınız
0 oy
(509 puan) tarafından

image

geçen sene 270 tl ye almıştım   . Yüz vucut burun deliği sakal yanak her aparatı var 12+1 parça . Suda yıkanabilir

0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım a 101 e bime  geliyor bazen fakirin trendyolda güzel olanlar var bende eşime bakıyorum almaya
0 oy
(548 puan) tarafından
Powertec  yıllardır satıyor ablam gil bı şikayet almadikar

İlgili bir soru bulunamadı

410,419 soru

12,343,562 cevap

39,866 kullanıcı

Kategoriler

...