0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 44 günlük bugün çok şükür,ne kadar uyanık durması gerekiyor,kendi belirliyor her şeyi zaten ama mesela uyandığında kundağı açıyorum yelegini giydiriyorum evde gezdiriyorum konuşuyorum,annemi babamı görüntülü ararız ,sonra huysuzlaniyo emziriyorum gazını çıkartıyorum sonra tekrar uyuyo,

Bide uyurken ağlıyo ben de emziriyorum gazını çıkartırken tekrar uyuyo,, yanlış yaptığım bişey yok demi kızlar ya.

Çok huysuzlaninca da zorla uyutmaya çalışıyorum

5 Cevaplar

0 oy
(6,005 puan) tarafından
Normal uyimaya ihtiyacı var cok uyurlar bebekken canım 
tarafından
Ama uyurken çok uyaniyo ya,sallamaya da alıştırmak istemiyorum ama mecbur sallıyorum yoksa iyice huysuzlaniyo,erkek bebekler hep böyle olurmuş sanırım ya,kız bebeği olanlar çok rahatmis herkes öyle diyo aslı var mı bilmem
(6,005 puan) tarafından
Alakası yok oglum var hemde kolik bebekti sallamadim hic bir zaman oyle aglardi morarirdi kolik aglamasinda y8ne sallamadim kucağımda sakinleşinceye birskmazdim  3 ayda koluk gecdi hersey düzene girdi 8 aylik oglum suan  ustumde 1 ay oglumdan erkek bebek ses duymam mahsallah oglumda oyle
-Reklam-
0 oy
(693 puan) tarafından

Yanlış değilsem 3 aylık olana kadar 23 saat falan yatardı günlük toplam tas çatlasın 1,5 saat anca uyanık kaldırdı korkardım sorunun var diye ama doktor ne kadar uyursa o kadar iyi demişti saate bir sütünü ver ama su an 6 aylık çok şükür masallah çok çok sağlıklı korkmayı gerektirecek bişey yok tadını çıkar su an mesela çok uyumuyorlar bana derlerdi inanmazdım :D

tarafından
Ama uyku arasında çok sık uyaniyo ve agliyo,gazı var biliyorum,çıkartmaya çalışıyorum bu kez de tamamen uyaniyo. Kilosu kaç canım senin bebişin, sütüm yariyordur inşallah ya
(693 puan) tarafından
Kızım 4 kilo doğdu su an 9,5 kilo uyuyarak aldı bence :)))
tarafından
:)) maşallah, benimki de 3680 doğdu şu an 44 günlük 5.5 kilo, iyi mi ya bana az gibi geliyo
0 oy
(11,304 puan) tarafından
Her saat uyuyordu canım benimki
tarafından
Ay benimki de uyuyo da hemen uyaniyo ama,onu nasıl asicaz bilemiyorum
(238 puan) tarafından
Emerken uyuyo zaten hemen besigine koy canım
0 oy
tarafından

Benimki hiç uyumuyordu günde toplam 4 saat falan uyuyordu o yüzden bilmiyorum :D

0 oy
(9,239 puan) tarafından
Uyusun ama sen al arada hep emzır

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
17 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Meleniko (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
3 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 334 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu

407,367 soru

12,227,829 cevap

36,836 kullanıcı

...