0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Kizlar neden böyle olur emmekten mi bisey olmaz dimi boylenolan varmi

6 Cevaplar

0 oy
(1,287 puan) tarafından
Foto yok canım
tarafından
Smdi geldi canm
(1,287 puan) tarafından
Aft a benziyor canım bence bi sağlık ocağına götür
tarafından
O ne oluyorki canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Resim yok kuzu
tarafından
Smdi oldu canim
tarafından
Bebeklerin dudakları böyle olur canım ben Bi anormallik göremedim
tarafından
Insallah canim benim ilk bebegim daha ablamada yazdim ama cevap vermedi henuz o yuzden size aormak istedim
tarafından
Canım beyaz kabarciklari ben salya sanmıştım ilk bakışta çocuğun ağzı yara olmuş doktora gitmen gerekli aft cikmis
tarafından
Soyuluyo sanki
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Foto nooo....
tarafından
Simdi oldu
(3,158 puan) tarafından
Bi sağlık ocağına göster bence
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Aft bunlar acıyor olabilir doktora götürün bunun için damla falan veriyorlardı sanırım.
tarafından
Huysuzlugu aglamasi yok hic ablam birsey olmaz ondan dedi ama brnim yine aklimda kaldi neden olur acaba diye benim yediklerimden olmus olabilr mi bu
(7,784 puan) tarafından
Ağzına bir şeyler götürüyor mu birde emzirmeden önce göğsünü sil.
tarafından
Yok canim sadece ellerini emiyor benimde gogsum bi kac gundur cok sizliyor ben gogis pedi kullaniyorum ondanmi oldu bilmiyorum karbonatli suyla gogsumu sildikten sonra tekrar yikayip mi emzirmem gerekiyor
(7,784 puan) tarafından
Karbonatlı su yeterlidir.
0 oy
tarafından
Gayet normal korkma bisey degil
tarafından
Kimi aft yazmis internetten ne olduguna baktim ama yarin saglik ocagina yine bi gosteririm acisa huysuzlanir heralde bi huysuzlugu yok suanda
0 oy
(663 puan) tarafından
Aft yarası olmuş genelde vitamin düşüklüğünden olur bence doktora götürmelisin ilacı var 
tarafından
Canim saglik ocagindaki hemsirem karbonatli su kullan yazmis ama acile gotursem ilgilenirlermi yoksa randevu alip mi gideyim suan huzursuz degil normal yani cani acimiyor sanirim
(663 puan) tarafından
Karbonatlı suda olur canim  ama tekrarlayacak olursa doktora götür vitaminine baktır
tarafından
Tamam canim tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
27 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde dorugunannesi04 (202 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,478 soru

23,607,948 cevap

306,248 kullanıcı

...