Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Sezeryan mı normal doğum mu
0
oy
158
göst.
13 Nisan 2022
Diğer
kategorisinde
Alya.1
(
19
puan)
tarafından
soruldu
Sezeryandan yıllar sonra bile dikişlerim ağrıyor diyenler var. Bu doğru mu? Çok kararsızım. Normal doğumdan korkuyorum. İkisini de yaşayan tecrübeli anneler var mı, lütfen yazın..
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
14
Cevaplar
0
oy
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
2 bucuk ay once spinal sezeryan oldum canim istege bagli cok guzel gecti ameliyatim sonrasida cok guzel gecti ilk bi agrim oldu tabi uyusukluk bitince hatta eşime ben boylemi kalicam diyodum 3ncu gun kendi isimi yapmaya basladim suan gayet iyyim
13 Nisan 2022
Alya.1
(
19
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim biraz içim rahatladı
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Normalde sezeryanda 2 gece yatiriyolardi özelde dogum yaptim ama kendim 1 gece kaldim iyyim ben dedim ciktim hastaneden yani hastanede cok yakin degildi okdar yol geldim ve 3ncu katta oturuyorum asansör yok o katida cikabildim iyyim dedim hep hic hasta gibi yatmadim hastanede ilk kaldirdklarinda biraz zorlandim sonra hep kalktim yurudum yurudukce açildim
13 Nisan 2022
ozge111
(
0
puan)
tarafından
yorumlandı
O uyuşukluk kaç saat sürüyor acaba
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
2 saat canim 6 saat sonrada ilk yuruyuse kaldiriyorlar ilk kalkarken basim dondu biraz zorlandim 5 6 adim attim geri yattim ama sonra surekli kalktim sabaha karsi kendi kendime kalmaya basladim zaten ögleden sonra ciktim hastaneden canim agrin oldukca agri kesici yapiolar evde bi gun zorlandim yani agrim oldu boynum agridi benim omuzlarim onun icinde krem kullandim suan biseyim kalmadi yani bel agrisi bas agrisi cekmedim
13 Nisan 2022
ozge111
(
0
puan)
tarafından
yorumlandı
Sağol canım bende belden uyuşma olacam da korkuyorum biraz ondan sordum ☺️
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Şöyle düşün normal dogururyorsun yanına refakatçi vermiyorlar sezeryanda veriyorlar ve 2 gün bekletiyorlar
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Normal doğurdum ama refakatçi vardı nasıl izin vermiyorlar
13 Nisan 2022
Alya.1
(
19
puan)
tarafından
yorumlandı
Sağolun bencede yanında biri olması iyi
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Refakatçi vermediler
Özelde yaptiysaniz refakatçi oluyor da devlet refakatçi vermiyor
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Özelde yaptım evet ama devlette de veriyorlar
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Vermediler canım çok fazla dikisim olmasına rağmen vermediler
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Vicdansizlara bak ya nerde yaptinki doğumu ikiside doğum sonuçta refakatçi olmadan nasıl yaptın
13 Nisan 2022
_Ada_
(
4,088
puan)
tarafından
yorumlandı
Nasıl vermezler ya ben normal yaptım eğilip çekemiyordum ki kıyafetimi annem çekti hep eğilip çocuğu kucağıma alıp oturamadım yan yatarak annem verdi emzirdim bence şart rezillik resmen kimsenin olmaması o halsizlik yorgunlukla aç ağlayan bi bebeğe dikiş acıları içinde nasıl bakacaksın ki hastane değil kasaba gitmişsin sen
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Riskim vardı doğumdan kaynaklı İstanbul'dan şehir hastanesnde 25 saat suni sancı ile doğurdum bir yudum su bile vermediler yemek zaten yok kendim ayakta duramıyorum uykusuzluk açlık ağrılar emzirirken gözüm kapanıyordu yanımdaki kızda aynı öyleydi o beni uyandırıyordu ben onu çok zordu
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Aşkooo salladın yıneeee heeee ne 2 gunu bır gece kaldım cıktım :D normal arkadasım dıgurdu annesı kaldı yanında
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kizzz gebegzz ne sallicam baanane ben gördüğümü söylerim
Yatış yaptım yanımda sezeryanli vardı 2 gün kaldı başka bir skntisi varmiydi bilemem
Normal dogumdada yanımda kimse yoktu şehir hastanesnde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Sezaryen mecburi olmadığı sürece normal yapicam bunuda canım ikiside zor yapicak bişey yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2022
_Ada_
(
4,088
puan)
tarafından
cevaplandı
İkiside zor çok az kadının doğumu dikişsiz güzel geçiyor sanş yani o yüzden mecburi olmadığı sürece normal yap
13 Nisan 2022
_GuRbET_
(
14,143
puan)
tarafından
yorumlandı
Ikisde zor ama az dkisli ve hatta keske hic olmasa en guzeli nrmal dgum o an oluyor bitiyor sezeryan bana zor gelsi hic yatnadim bende ama acisi yetii
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2022
hatice2134
(
1,453
puan)
tarafından
cevaplandı
Agrimio aslında üşütunce sizlama oluo. Benim 2019da sezeryan oldu . Bu ocak da normal doğum yaptım çok dikisim olmasına rağmen normal doğum daha güzelmiş gerçekten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2022
Seyhan
(
2,769
puan)
tarafından
cevaplandı
Vajinusmus hastasiyim psikatriden raporum aldım isteğe göre sezeryan doğum yaptım belden aşağı uyuşturdular ilk doğumumdu herkez gözümü korkuttu illa normal doğum yap diye ama ben normal doğumdan korktgm için sezeryan oldum gayet güzel geçti 1 buçuk ay oldu doğum yapalı 15. Gün kalkıp evi süpürdum yemek yaptım. Şuandada bebeğime tek bakıyorum. Ilk 1 hafta ağrı sızı oluyor ilk ayağa kalkmak baya zor oluyor ama dayanilmiycak gibi değil. Bebeğini gördüğün an herşey geçiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2022
elif_ali
(
1,944
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla eskiden nasil yapiyorlardi su sezeryani bilmiyorum ama benim suan hiç agrim falan kalmadı beş ay oldu. vucudumda sezeryanin verdiği bir hasar yok ufak bir cizgiden baska
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2022
Feyzaa
(
361
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben normal dogum yaptim bence kisinin kendisine kalmis bisey bana göre saglikla nasil alacaksam bebegimi elime oyle olsun istedim dogum sekli pek mühim değildi normalde sanci çekiyorsun ama dogumdan sonra daha cabuk iyilesiyorsun yarani gormedigin icin iyilesme daha cabuk oluyor bu benim düşüncem saglikla kavus bebegine
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ksııden kısıye degısır ben psıkolojık olarak normal doguramazdım sezeryab oldum herkes normal yaptım zannettı 5 saate ayaktaydım her ısımı kendım yaptım, agda olurken aglayan ben hıc agrım var demedım cok sukur
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2022
Mehtap_CaN_ALparsLaN
(
97
puan)
tarafından
cevaplandı
Her ikisinide yaşamış biri olarak kesinlikle normal doğum ilkini normal doğum yaptım bir hafta çektim Şancı ama doğduğunda sanki hıc hamilelik yaşamamış gibi sapasağlam kalktım ikincide mecburu sezeryan oldum belden uyuşmalı nalet gele belim tutmuyor 7 ay oldu çocuğu giydiriken bile belim tutuyor dikişler iltihap kapıyor halada az göbek varsa yandın habire pişiyor acı veriyor hala adet olmadım geriliyorum heleki o ilk bir hafta acısı tarifi yok ki benim acı eşiğim yüksek dır ona rahmen yok yok yok kesinlikle bana göre normal
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Tabikide sezeryan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Normal dogum dogurana kadar sıkıntın var sonra rahatsin ben hic yatmadm bile ama sezeryan ameliyat sonucta agrisini bilemem ama bakacak kimsen yoksa zor benim teyzem cocugu kucagina alirken bile canm yaniyo diyodu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2022
Mirayin annesi
(
2,859
puan)
tarafından
cevaplandı
2gun kalıyorsun hastanede 2gun kalmanın amacı da gaz yapman için bekletiyorlar sezeryan kolaydı sadece sonradan ağrıların cikiyo bı de ben o sonra takılırken çok strese girmistim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
13 Nisan 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım ben aynı kişiyim. İlk doğumum da ikinci de sezeryan ama benim ilk doğumum da sonra sı da çok berbat. Zor geç ti o yüzden ben dedim ne olur sa olsun ikinciyi. Normal istiyorum dedim normal i bekledik doktor mecbur sezeryan a alınman gerekiyor günün bitmek üzere. Dedi bebek gelmedi. Sezeryan a alındım ve. Korkudan ağlamıştım çok gergin dim ama sanki sinek ısırığı gibi oldu. Sadece çok şiddetli üç brş saat geçirdim o da geçince. Rahatladım biraz biraz. İkisinin arasında dağlar kadar fark var.
Neyse bana sorarsan sezeryan bi seçim değil mecburiyet tir. Bence. Karşıyım sezeryan a ben bir sorun yoksa neden. Olur lar anlamıuoru. Da kendim şimdi yine. Hamile olsam yine normal denerim. Nasip. Olursa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili bir soru bulunamadı
412,398
soru
12,415,340
cevap
44,994
kullanıcı