0 oy
842 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Sayın dert dinleyen sevinçlere ortak olan arkadaşlar canım sıkıldı yaaa ben 3 hafta sonra falan yavaştan iş başı yapacağım kongre toplantı falan var bulunmam gereken şehir dışı yurtdisi şimdi bana mail gelmiş yurtdışinda ki iş gezisi listesinde üniversitesitedeki erkek arkadaşım var evlendigimizden beri denk gelmemişti hatta özellikle o katılım saglamiyor benim olduğum ortamlara

Eşim hic kıskanç değildir normalde takılmaz böyle şeylere ama bu Efe beyi çok kıskanır biliyorum malum bir sebepten ötürü 
Şimdi onunda katılım saglayacagini söylemek zorundayım gizlimiz saklimiz yok ama şimdi dersem 3 hafta tadı kaçacak biliyorum birde doğum günü eşimin yakında acaba gitmeye yakın mi desem 
Gerçi sadece merhabalasicaz yani en fazla ama eşim biliyorum huzursuz olacak 

10 Cevaplar

+1 oy
(361 puan) tarafından
Gidecegine yakın liste geldi o da varmis de ikk defa gormus gibi:D
tarafından
Zaten son hafta bir liste daha gelecek revize olucak belki adı çıkar listeden de demek zorunda kalmam bu arada eşimin doğum günüde geçmiş olur
(361 puan) tarafından
Aynen en iyisi son zamanı beklemek
-Reklam-
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Bence gidecegin gün söyle ve arkana bakmadan git ☺️

3 haftayı kendine zehir etme 
tarafından
Dimi yaaa bana pek bir şey demez biliyorum ama kendini yer bitirir en iyisi son dk demek
(4,990 puan) tarafından
Kendini yedigi gibi hal ve hareketleriyle bence senide yer
Son dk gol at ve kaç ☺️
tarafından
Aynen öyle yapar çok güzel aciklamissin kuzum
0 oy
(17,519 puan) tarafından
Gitmeye yakın desen dikkat etmemişim o da varmış diye en azından doğum gününden sonra de tadınız kaçmasın bence 
tarafından
Aynen öyle yapayım doğum günü geçsin bari dert eder kendine şimdiden
0 oy
tarafından
Hiç soylemesen
tarafından
Konferans vereceklerde adı yaaa onu yapamam yemez
tarafından
O zaman söyle gitsin yapcak birşey hok
tarafından
Son hafta derim doğum günü geçsin bari eşimin
tarafından
Aynen doğum gününu atlar
tarafından
Aynen doğum gününu atlat
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Bence haberin yokmuş gibi gidince aaa burdaymis de bozuntuya verme
tarafından
İmkansız konferans vereceklerin listesi var kabak gibi adı yaziyor yemez
(6,680 puan) tarafından
O zmn son daka de yada canin sıkılmasın diye demedim de anlayisliysa sorun etmez iş sonucta çocuğun var mi
tarafından
Var kuzum 4 aylık annem eşim birde ablamiz var onlar bakacak o süreçte
(6,680 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm
0 oy
(494 puan) tarafından
Şimdi hiç başına iş çıkarma canm daha 3 hafta varmış gideceğine yakın soyle ki ev huzurn kaçmasın haberim yoktu son dakika belli oldu de eğer başka yerden öğrenme ihtimali yoksa ama başka yerden duvarda bildiğin halde söylemedin derse o zmn iş karışır 
tarafından
Yok başka yerden duymaz canım son bir hafta kala listeye eklemeler çıkarmalar oluyor belki adı çıkar onun yerine başkası gelirse hiç demem zaten bakalım ne olacak ama sanmam çünkü anlatıcı olarak konferansta hayırlısı benim eşimin de tek derdi bu olsun :)
(494 puan) tarafından
Ayn  canm sizin başka derdiniz olmasinda bunlar geçici şeyler zaten Rabbım dirliğimizi duzeninizi bozmasın  son dakika belli oldu de geç sen azıcık kıskançlık iyidir ;)
0 oy
tarafından
Ne iş yapıyorsun cnm merak ettim
tarafından
Babamın Medical üstüne Norveç bağlantılı bir firması var orada çalışıyorum Türkiye de ki kısmını toparlıyorum canım
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Ayyyy çok zor yaaaa off.. empati yaptımda aynı şeyi eşim yapsa ne hissederdim diye valla cıngar çıkardı heralde ki bizde çok anlayışlıyızdır. :d
tarafından
Keşke onun eski kız arkadaşı olan ortama o gitseydi valla bunu diyorum ben sıkıntı etmem oda etmez aslında başka biri olsa buna takık :) ama diyemiyor biliyorum
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Bence gideceğin zamana yakın söyle 
tarafından
Aynen canım hepiniz öyle dediniz bana da mantıklı geldi öyle yapacağım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 239 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde msor89 (473 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 327 göst.
14 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 188 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 616 göst.
11 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,809 cevap

36,824 kullanıcı

...