0 oy
139 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (238 puan) tarafından
Kızlar merhaba 

Benim sürekli bacaklarım morarıyor ama sürekli bugün yine 3 yerim birden morarmış 

Kan testlerim temiz cıktı doktorum devam ederse hematologa git dedi de orası da kana bakmıyor mu zaten daha detaylı neye bakabilir ki başına gelen varmı gitnelimiym sizce 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
hemotoloji losemiye bakio. emin olmak icin git demis. git detayli baksinlar.
(238 puan) tarafından
Lösemi belirtileri yok ama sadece morarma var belirti yapmıyo da olabilir mi ki gidiyom ozaman
tarafından
yok canim oda olur Ki Allah korusun sende yoktur. ama morarma oluo
(238 puan) tarafından
Sagol canım gıdıc3m inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hematolojiye gitmelisin. Kendiliğinden olan morluklar genelde kan hastalığından oluyormuş. Doktor banada sormuştu. İhmal etme hemen git
(238 puan) tarafından
Sana ne için sormuştu cnm
tarafından
Bende de burun kanaması oluyordu. Vücudunda morluklar oluşuyor mu diye sormustu
0 oy
(218 puan) tarafından
Canım benim de küçük yaştan beri ileri derece kansızlık ve demir eksikliği var çarpmadan baya derin morluklar oluşuyor yaralarım normal iyileşmiyor morarıp izi kalıyor hep bide fazla derece beyazım hastanede çalışırken direk hematolojiye gidiyordum demir serumu filan vermişlerdi kansızlık ilerleyince de olabiliyor Allah korusun kötü bişey çıkmaz inşallah bende bu şekilde olmuştu hematolojiye gidersen direk kan hastalıkları olduğu için daha detaylı bakılıp sonuç söylenir ona gore yol izlersin geçmiş olsun 
(238 puan) tarafından
Canım cok sagol pekş nası testler yapılıyor o bölümde
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Hemotoloji ve romatoloji ye randevu al canım romatizma rahatsızlıklarında da morarma oluyor 
(238 puan) tarafından
Aslında romatizma ada olabilir arada diz ağrılarında oluyo
(1,153 puan) tarafından
Büyük ihtimal romatizmik bir problem birde ağrır fazla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 139 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
29 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde yolunyolcusu (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 654 göst.
14 Aralık 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Sifanurr (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
16 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Afrasiyap (803 puan) tarafından soruldu

412,552 soru

12,420,722 cevap

45,201 kullanıcı

Kategoriler

...