0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızıma biriktirdiğim 405 dolar var çok mecbur kalmadıkça harcamıycam hatta bankaya koymayıda düşündüm ama acaba bozdurup çeyrek altın mı alsam yoksa zarar mı ederim

9 Cevaplar

0 oy
(1,576 puan) tarafından
Dolardaki parayı bozdurup altına koymanın anlamı yok. Dolarda kalsın veya borsadan anlıyorsanız bu ara borsa hareketli.
tarafından
Hiç anlamam
-Reklam-
0 oy
(108 puan) tarafından
Altın güvenli liman bence
tarafından
Bozdyrayım mı
(108 puan) tarafından
Altın hesabı falan oluyor o tarz bir şey yapabilirsiniz ya da Altın alabilirsiniz
tarafından
En iyisi altın almak heralde
0 oy
(236 puan) tarafından
Eğer uzun bi süre harcamayacaksan altın yap koluna falan tak eğer takmıycaksan dolar olarak dursun aynı zaten
tarafından
Sanki altın daha mı karlı uzun vadede
(236 puan) tarafından
Evet bende uzun süre duracaksa altın yap diyorm zaten
0 oy
tarafından
Bence altın daha iyi dolar duser falan 
tarafından
Dolar bayadır aynı ama altın yükseliyor alsam mı bilmiyorum
0 oy
(448 puan) tarafından
Borsaya yatır Bi haftada 2 katını kazanırsın. Borsa çok hareketli şuan. Ben altinimi bozdurdum 1 ay geçmeden hem altinimi yaptim geri hemde anaparam duruyor. 
tarafından
Canım baktım uygulamaya ama kazandığın para karşılığında para yatırmani isteyip millete haciz göndermiş hep
(448 puan) tarafından
Canım ilk demo hesap var onla yaptim 2 ay yani para yatirmadim. Sistemin verdiği yalanci parayla yaptim kendimi denedim hani kazanabiliyormuyum yoksa hırsıma yenilip batiriyormuyum diye kendimi denedim. Baktım az çok çözdüm olayı sonradan 100 dolarla girdim günlük 5 dolar 7 dolar kazanıyordum. Bide istediğim an paramı hesabıma cekebiliyordum. Öyle cesaret ettim
tarafından
Senden parayı yatırmak için daha yüklü Bi miktar istemediler mi
(448 puan) tarafından
Hayir ya öyle bisey yaşamadım. Ben ne kadar istersem o kadar yatirdim.  Demo hesaptan sonra 100 dolarla girdim. Üstüne para falan yatirmadim yatırdığım parayı katladim. Habire para yatircaksam Bi anlami yokki
(448 puan) tarafından
Yani kimseyi etkilemek istemem. Genelde kaybedenler dahada kazanayım diyip fazla işlem açanlar. Ben günlük bir en fazla 2 işlem acıyorum. Dünya borsasini takip ediyorum mesela Rusya savaşı ilk başladiginda piyasa belirsizdi. O dönem Bi hafta hiç işlem acmadim hesabımı korumak için.
0 oy
(43 puan) tarafından
Bende surda bekleyeyim yatırım için:)
tarafından
Bekle canım:)
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Dolar altın fark etmez nasılsa dolardaymış oyle kalsın.
tarafından
Kalsın bakalım
0 oy
(855 puan) tarafından
altin uzun vadeli olucaksa al canim su an ucuyo yakinda el yakar alamassin bile tayip yine isler pesinde dolar duserse canin da skilir al altin yap koy kenara lazim oldugunda bozdurursun
tarafından
Evet uzun vade düşünüyorum en iyisi çeyrek almak
(855 puan) tarafından
evet canim
0 oy
(416 puan) tarafından
5binim vardi esimi yolladim ceyrek alicak bana :) mayis haziranda firlayacakmiş
(416 puan) tarafından
Ben hic sanmiyorum dusecegini hic kaybetmedik altindan 13 e aldigim bilezik bi senede 20 oldu hatta gecti bi ara 22 oldu
(43 puan) tarafından
Aynen orası öyle inşallah düşmez bende alicam çünkü altin
(416 puan) tarafından
Sen bilirsin canim.kizimin kumbarasindan cikana bile aliyorum seneye bozdursam kar kardir
tarafından
Bende kumbarayla biriktiriyorum acaba altın mı alsam dolarla
(416 puan) tarafından
Hic bekletme canim altin parasi ciktiysa al cunku deger kaybediyor tl olarak

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 412 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 321 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 293 göst.
16 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 391 göst.

412,562 soru

12,421,121 cevap

45,231 kullanıcı

Kategoriler

...