0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Selamun aleykum arkadaşlar şuan da ki duygularımı ifade etmem dahi imkansız ama içimi dökmek istiyorum.  Geçen sene 31 mayıs da ilk kara haber ile dünyamız başımıza yıkılmıştı kuzenim şehit olmuştu ve ben ondan sonra çok sesizlestim . Bugün ise farklı bir haber ile yikildim yine bozuyuk ve yine şehidimiz var evet hep oluyor onlarada yaniyoruz ama birebir tanıdık ve aynı şehir olunca yıkılıyor şuan da annesini karısını ve evlatlarını düşünüyorum şehidimiz hamit kardesimizin bir olur bin diriliriz çok şükür ama pisliklerin kafirlerin kansizlarin bizim askerimize kahramanlarımıza silah dogrultunca gencliklerine kıyınca çok zoruma gidiyor ...

6 Cevaplar

0 oy
(834 puan) tarafından

En İyi Cevap
Su terör olayları son bulsun artık hiçbir anne ağlamasın.

Allah rahmet eylesin onlar bizim için orda canla başla savaşıyorlar ama suriyeli pislikler burda fink atıyorlar.

Allah sonumuzu hayır etsin inşallah daha fazla şehit haberi duymayız son bulur inşallah bunlar allah askerimizi korusun
(6 puan) tarafından
InsaAllah Ama anlamadiginiz şu var ki konu sadece suriyeliler değiller sınırda ki illerin de selameti var haberlerde gormediniz mı evin camını bombaliyorlar pislikler . Rabbim zalime fırsat vermesin insaAllah cigerimiz yandı .
(834 puan) tarafından
Canım gayet iyi anlıyorum asıl amaçları ordaki teröristleri temizleyip orayı yasana bilir hale getirmek.
Bizim askerlerimiz orda savaşıyorlar en azından eli silah tutan gençler de bizim askerlerimize destek olabilirler bak şuanda herkeze seferberlik cikiyo allah korusun savaş olsa eşlerimizi çağırsalar onlar yine burda rahatlarına bakıdanlar.
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah sag salim biran önce biter bu savaş askerlerimizin burnu kanamadan inşallah evlerine dönerler.
Sizinde başınız sağolsun bu arada
(6 puan) tarafından
Teşekkür ederim. InsaAllah biz buradayiz ama aklımız onlar da Rabbim korusun insaAllahhh
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah ssbir versin canim çok zor onlarin sayesinde biz rshst yasiyoruz
(6 puan) tarafından
Evet bu da insanın çok ama çok zoruna gidiyor ve bir kuzenim daha şuan da orada .
tarafından
abim hakkari cukurcada yapti daglarda bizde hergun sehit haberini bekledik hergun öldük öldük dirildik cok aci gercekten
(6 puan) tarafından
Geçen sene de benim eşim askerdi ve ben de olup olup diriliyordum ama çok şükür şimdi yanimda Rabbim tüm askerimize evlerine dönmeyi nasip eylesin insaAllah
tarafından
aminn canim benim sadece askerlerimizin değil ailelerininde bizde hakki var burda okuyoruz esim gorevde diyorlar tek başlarına cocuklarina bakmaya calisiyorlar rabbim korusun hepsini
(6 puan) tarafından
Amin insaAllah diyecek söz kalmıyor yarın öğlene kalkacak cenazesi çok uzuntuluyum çok gidicem insaAllah ben de
0 oy
tarafından
Terör bitmiyor bitmeyecekte üruyorlar onlarda çünkü Allah kahretsin onlari ya barış saglancak yada ölümler bitmeyecek :( 
(6 puan) tarafından
Dertleri ne bir bayrak pacavrasi anneler ne yoklukla büyütüyor onları Rabbim sen fırsat verme ve onlara anı ölüm de değil can çekişe çekişe her annenin o ciğerinin acısını hissede hissede gebersinler insaAllah
tarafından
Aleykumselam bu arada.  Sehit deyince yine üzüntü bastı fark edemedim selamini:(
(6 puan) tarafından
Olsun birşey olmaz  hamileyim çok ağladım eşim de kızdı bebeğe birşey olur diye ama düşünüyorum da daha görmedim ona zarar gelecek diye canım gidiyor birde 20 li yaşlarında evlatlarını toprağa koyuyor anneler bu nasıl bir acı Allahimmm
tarafından
bir tane Bayrak var atalarimin atalarımızın savasipta döktüğü kanlar sonucunda ışık sacan bir tane Bayrak. baskada olmayacak Rabbim fırsat vermesin onlara. Ben kürdum ama herşeyden önce müslümanım Imanim ve vicdanım var asla desteklemiyorum. Yıllardır suregelen bir çatışma halinde iki taraf ve vazgecmiyorlar vazgecmeyeceklerde. Vicdanını merhametin kaybetmiş  insan  durur mu hiç? Terör örgütünde olan bir sürü Türk var biliyor muydunuz bunu. Özellikle üniversite öğrencileri ve kürt gencinide Türk gencini de kandıran ermeni asıllı pisliklerdir. Yıllar önce teksilde çalışırken hdp vekilleri geldi is yerime o zamanlar da din derdini yürürlükten kaldırmaya calisan da hdp pisligiydi bize oy verin vs palavra anlatiyor turlu turlu usta başı da meğerse çocukları gençleri kandirip dağa ginderen serefsizin  tekiymis 60 kişi arasında bir tek benim sesim çıktı hepimizde kürt calisanlardik  sen dini imani okullardan beyinlerden silmeye çalışan bir orgutten baslasi değilsin nasıl gelip oy istersin benden dedim biz onu gençlerin iyiliği için istiyoruz dedi sen kurt musun dedim kurdim dedi kurt olsaydin muslumanligi yol etmeye calismazdin dedim sustu çünkü ermeniydi belli ki ajandi kürt diye gezinip kürtçe konuşmaya çalışan itin biriydi ve vekillik için başkanlık için oy dileniyordu.  Usta başı da konuşma diye kasgöz işareti yaptı bana meğer oda  onlardan biriymiş  nasil pislik olduğunu öğrendikten sonra sudan sebeplerle tartışmalar çıkardım çok ters düştük aylar boyunca eşimle de nisanliydik oda benimle çalışıyordu o zaman şikayet edicem dedim elimde kanıt yok nasıl edicem sabah akşam beddua ettim o pisliğe hala da ederim Allah belasını versin inşallah para karşılığı benim kürt kardesimi büyük küçük demeden parayla kandırıp terör örgütüne teslim etmiş sayisizca hemde. Onlarda kandırılıyor  beyinleri yıkanıyor bunları yapan ermeniden gavur ulkelerden baskasi degil. O yüzden diyorum ki iki tarafinda gencine gerçekten çok yazık.  Teröre teslim olmuş orda olen ya da kalan genclerin  aileleri de var onlarin da ciğeri pare pare yanıp tutuşuyor  . keşke barış sağlansa tek dileğim bu .
tarafından
Bir tanidigimin oğlu  onlara içerden destek olmuş ustelik muhendislik okurken ailesinin haberi yok sonunda kaçtı gitti onlara katıldı ailesi yıllardır haber alamıyor perişan haldeler ölüm haberi gelecek diye ates üstünde yatip kalkiyorlar kandırıldı oda 20 yasinda gitti seneler oldu hala haber yok . Akrabaları arkadaşları böyle bir çocuk değildi nasıl olur diye akıllarını kaybetcek nerdeyse.
0 oy
tarafından

Malesef dünyada savaş hiç bitmedi inşallah bu son olur:'(

0 oy
tarafından

Benim kuzenim arkadaşı şehidimiz aynı yerde görev yapıyolar ruhu şad olsun rabbim ailesine sabır versin:'(

0 oy
tarafından
Rabbim askerlerimize yardım etsin biz yasayalım diye onlar şehit oluyor bizler mutlu olalım diye onlar can veriyor . Rabbim peyganber efendimize komşu eylesin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 168 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 406 göst.
28 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Guzel kizim (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 589 göst.
14 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde ♥️Kıymet ♥️ (2,560 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 396 göst.
3 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,380 soru

12,414,435 cevap

44,964 kullanıcı

Kategoriler

...