0 oy
1,162 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bende idrar yolu enfeksiyonu vardi ilac kullandım dun bitti afedersiniz az önce lavaboya girdim bilmiyorum vajina girişinden geldi lutgen yargılamayın bu ara antibiyotik cok kullandım ondan mi. Normalde vajina üstünde olan idrar yerinden gelmesi gerekmez miydi benmi yanlış hatırlıyorum lütfen dalga geçmeyin 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamile misin dicemde antibiyotik kullanmışsin. 

Akıntı olabilir gelen şey 
tarafından
Hamileyken de antibiyotik kullanımı oluyor hanife
tarafından
Bilmiyorum olabilir
-Reklam-
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Hani imkansız bişey ama sen bida olurss elini götür kontrol et nerden geliyor die vajinadan geliyorsa bekleme doktora git 
tarafından
Normal de vakinadan mi gelmesi gerekir
0 oy
(50 puan) tarafından
Rahimi gorme sansin yok yani yukarda icinde idralde olmaz sana oyle gelmistir cok su ictiysen falan siskinlikten mi bilemedim idral yolllarindan geliyor vajinadan cikiyor swn rahimi goremezsn
tarafından
Vajinadan mi gelmesi gerekiyor
0 oy
(17 puan) tarafından
Olmaz diyen arkadaşlar neye göre olmaz dedi bilmiyorum ama ürogenital fistül diye bir şey var netten açıp okuyabilirsin arkadaşım. vajinadan idrar gelmesi mümkün yani. Dr a görün anlaşılır zaten . Sırf bu soruya cevap vermek için üyelik açtım. Allah şifa versin
tarafından
Normal de vajinadan mi gelmesi gerekiyo
(17 puan) tarafından
İdrar üretral delikten gelir idrar yolundan yani. Vajina ayrı bı açıklıktir çocuğun doğumda çıktığı kanal yani kabaca. İkisi yanyana zaten. Ama bazı sebeplerden (cerrahi, enfeksiyon, doğuştan vs. Birçok nedeni var netten bakınca görebilirsin.) iki açıklık arasında fistül denen bı tüp, kanal gibi bı yapı oluşuyor. Ürogenital fistülde mesela, idrar yoluyla vajina arasında bu fistül oluştuğu için idrar aradaki kanaldan sızıp vajinadan gelebiliyor. Sizde var demiyorum ama böyle şeyler olabilir doktora görünmekte fayda var eğer idrarın vajinadan geldiğine eminsen
0 oy
(17 puan) tarafından

image

fistul dediğim şu yuvarlak içine alınmış yerdeki kanal. Şekilde mesane(idrar torbası) ile vajina arasında olusmus. İdrar torbasindaki idrar o kanaldan geçerek vajinadan gelebiliyor. Tabi bu normal bişey değil tedavi edilmesi gerekir. Umarım anlatabilmisimdir
0 oy
(2,277 puan) tarafından
Çişin gelince vajina girişini peçeteyle kapat işemeye çalış sonra idrar deliğini kapat işemeye çalış yanılıp tanışmadığım daha iyi anlarsın 
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Kız ilkk defa duyuyom valla böle bşy bnde şuan ilac kulnyrm idrar yolu enfeksiyonu İcin bnce sen yanlış görmşsn dr ya nasıl gelck öle 
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Yok kuzum oyle sey olmaz sana oyle geliyordur 

İdrar kesesi bobrekler aybi bisey rahim ay yani alakali bir organlar digiller .
0 oy
(1,059 puan) tarafından
Ozur dilerim ama, İmdadima rahime geliyor okudum ben
0 oy
(1,059 puan) tarafından
Bende de olmuştu bikeresinde ama valla. Korkulacak bisey degulmis ama bidefa oldu daha olmadi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 167 göst.
0 oy
0 cevap 50 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,889 soru

12,364,777 cevap

41,896 kullanıcı