0 oy
724 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından
Merhaba hanımlar eşim arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştı bu akşam, gelirken ne lazım diye aradı söyledim evin yakınlarındadır diye düşündüm yarım saati geçti gelmeyince aradım annemlere uğradım dedi, bana da söyleseydin beraber giderdik dedim uğradım sadece dedi kayınvalidemin evi de bizim eve çok yakın 5 dakika falan aramız, ne hissedeceğimi bilemedim siz böyle bir durumda kızar mıydınız? 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

28 Cevaplar

0 oy
(2,671 puan) tarafından
Kız bunda üzülecek ne var takacak ta birseg yok Rabbim büyük dert vermesin canimm
-Reklam-
0 oy
(204 puan) tarafından
Yoo kızılacak ne var canım annesi geçerken uğramış 5 dk hep seninle gidecek diye bişey yokki. Yol üstüdür girer yani
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Kızmam sonucda kötü bir yere gitmiyor benimle kayınvalidemin evide yakın eşim işten doğru kapıdan da olsa uğrar bazen bende söylerim git işten gelirken diye ailesi sonucda 
0 oy
tarafından
Hiç takılmazdım ben olsam gitsin gelsin 
0 oy
tarafından
Ne hissedeceğimi bilemedim nedir Allah aşkına abartmayın bu kadar böyle hayat geçmez.
0 oy
(24 puan) tarafından
Keşke bensiz gitse her hafta ordayız sıkıldım artık. Bu yüzden kavga ediyoruz hiç  gitmek istemiyorum
0 oy
(19,301 puan) tarafından
Gidip orda oturunca bir evi bir karısı ailesi olduğunu unutmasın yeter hatta bazen eşim bana diyor gidelim benimde gelmem gerekir mi diyorum yok diyorsa ben evde dinlenmeyi tercih ederim diyorum veya değişiklik olsun gel dediğinde annenleri iki güne bir görüyorum bu pek değişiklik sayılmaz diyorum ama haber vermemiş olması sorun onu da çoğu zaman anlamıyorlar maalesef 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 657 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,744 puan) tarafından soruldu

414,002 soru

12,460,500 cevap

46,693 kullanıcı

Kategoriler

...