Kucagimda bir haftalik bebek vardi sutun azdi ona yetmeye calisiyordum bi tane ahlaksiz akrabam (o gun bugundur beddua ederim) kardesimin instagramda genel olarak insanlar hakkinda yazdigi biseyi kendi ustune alinarak agza alinmicak sozlerle ona saldiriyor hatta kardesimi benim kişkirttigimi dusunerekten (cunku ben onunla konusmuyordum osira cunku onun nasi bi insan oldugunu hissediyordum) hislerimde yanilmadim. Bu insan ozel uni de doktora falan yapiyor ama yazdigi seyler çingene işi ben gayet iyi bir okulda lisans egitimi aldim biz onun okulunn onunden gecemezmisiz benim kocam hak yiyerek atanmis vs boyle igrenc laflar... velhasil ben o zaman cok yazdim yazdim sildim yani bu insanla muhatap olup sinirime sinir katmak kucagimda el kadar bebeyle zangir zangir titremek ne isime yarayacak dedim ve onunla hic muhatap olmadim.ama onun o laflari aklima geldikce ofke doluyorum icimden atamiyorum biliyorumki onunla kavga etsem hic biyere varamicam hakaret ustune hakaretlerine ofkeden kudurucamben bisey soylocem o bisey soylicek bunun sonu yok bunun sonu siddete cinayete bile gider ama gelin gorunki icimde buyuk ofkeden kurtulamiyorum bi danismandan destek alsam rahatlarim ama bildiginiz gibi seans ucretleri cok fazla biliyorumki bunutakinti yaptim cunku pislige bulasilmaz bendeki sorun onun bana ne dedigi degil benim takintim. Insanlarla muhatap olmayin ama kendiniz icin affedin diyolarlar bunu nasil yapiyorlar merak ediyorum siz nasi basa cikiyorsunuz boyle durumlarla boyle merak ediyorum kizlar