0 oy
430 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından
Kızlar ben gurbette gelinim yaşadığım yerde eşimle yalnız yaşıyoruz benim kaynana memlekete gitcek bende gideyim diyorum 5 aylik bebeğim var hem bayramı ailemle geçirir hem bu ek gıda dönemimde ailem yardımcı olur annemde gel diyor senede 1 defa anca gidebilirim eşime çok güveniyorum ama truzim bölgesinde yaşıyoruz kuzenim eşin tek bırakma diyor dünya hali ama bende gitmek istiyorum siz olsanız eşiniz bırakıp 1 aylığına ailenize gidermiydiniz 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adam yaptıktan sonra sen varken de yapar ben giderdim 
-Reklam-
0 oy
(1,510 puan) tarafından
Valla yapacak olan sen yaninda olsanda yapar ben gidiyorum annemlere ha 1 ay değil ama biz yakınız oondan 10 15 gün kalıyorum bazen 
0 oy
tarafından
Ben de giderdim. Adamın içinde varsa zaten sen evdeyken de her türlü yapar. Madem güveniyorsun yapmaz diyorsun git o zaman canım. 
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Valla ben gittim 1ay kaldim. Yapacak olan yapar her turlu. Sen gonlunu ferah tut, Allaha hem emanet hem hevale et. 
0 oy
(14,087 puan) tarafından
Canim sana şunu soyliyim eğer esin bj haltlar yiyecek olsa emin ol sen o evdeyken de yer bu kadar kafa yormayın şimdi hepimiz esimiz iste diye biliyoruz ama garantisi var mı bunun böyle düşünmek lazım kuzum gene de sen bileceksin
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun 

Bende çeşmede oturuyorum bayramdan sonra memlekete gidecem bir ay kalacam
(29 puan) tarafından
Antalyada yaşıyorum canm

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 433 göst.
28 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde RecoCoMinikColar (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,107 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 190 göst.
6 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tansugoc (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 189 göst.

413,561 soru

12,449,764 cevap

46,268 kullanıcı

Kategoriler