0 oy
285 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,748 puan) tarafından
Dişlerim yamukkkk tel istemiyorum uzun süre kalsın istemiyorum dişimde kaplama istiyorum ama genelde kmse memun değil ya hiç memmun kalan yokmu

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Saglam disine kaplama yaptirma bence
(2,748 puan) tarafından
Ama telli beklemek istemiyorum
tarafından
Kaplamanin altindaki disi kucultuyorlar kedi kadar ve ilerde o curudugunde napacaksin .
-Reklam-
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Aslaaa yaptırma sağlamsa dişin hiçççç memnun değilim. 
tarafından
Benim 2 tane kirik disim var yaptirmayi dusunuyorum ne konuda memnun degilsin
(2,408 puan) tarafından
Bi kere kendi dişin gibi asla olmuyor. Estetiksel olarak görünüşü diğer dişlerle aynı olmalı ki o da çok zor. Sonra maliyetli. Ve bir süre sonra kırılabiliyor anneminki çatladı. Ya da hava alıp içerideki dişi sızlatabiliyor. Daha neler neler. Ama tabiki bunu bir diş doktoruyla görüşmen lazım ben uzmanı değilim ama kendimde fikrimi paylaştım memnun değilim her an çıkarsa hissi oluyor düşerse felan rahat yemek yemek zor. Tabi ki karar senin dediğim gibi bunlar benim şahsi fikirlerim uzmanı değilim
0 oy
(90 puan) tarafından
Annem mecburiyetten yaptırdı hiç memnun değil. 
0 oy
(409 puan) tarafından
Mecburiyetten bi tane yaptırdım ama yapım sırası beni biraz zorladı ölçü alma kısmı daha çok, o tarafta sert bişey yiyemiyorum düşerse diye ki daha önce düştü ama tekrar yapıştırılıyor. Sürekli etrafı kanlı gibi her fırçalamaya kanıyor zaten. Kendi dişimin sağlam kalmasını daha çok isterdim. 
0 oy
tarafından
Ya benim 4 dişim kaplama ön kısımda altta Aralık vardı 2 diş koydular oraya  diğer yandaki 2 dişimi de incecik yaptılar kaplama yaptılar ben memnunum tabi sen hepsinden bahsediyorsun onu bilemem
0 oy
(765 puan) tarafından
Gecenlerde de bi post vardı kaplama ile ilgili sen miydin hatırlamıyorum ama yine yazayim. Ben yaptirdim mecburiyetten baska seçenek yoktu. Ama telle düzelme imkanim olsa asla kaplama yaptırmazdim. Kndi dişin gibi degil isirma kesme problem hep. Pisman olursun canım 1, 2 yil tele katlan sonrası mis
0 oy
tarafından
Sağlam dişe kaplama yapma en iyisi tek
0 oy
tarafından
Allah aşkına saçmalama. Ne kaplamasi hemde tel istemiyorum demişsin. Tel gibi bir nimet varmı ya
0 oy
(236 puan) tarafından
Bence kendi dişin en güzeli benimde var üst önde 4 tane bı sıkıntım yok ama kendi dişin gibi olmuyor benim diş eti hastalığım var mecburen yaptırdm yoksa yapttmazdm
0 oy
(999 puan) tarafından
Diş hekimi asistanı olark SOYLUYORM sana saglaam dişin varken sakın kucultturp kaplama yaptırma çok pişman olursn bı sure teli idare et gizli teller var artık onlardan yaptır hiç bir malzeme kendi dış in yerini tutmaz 
(1,055 puan) tarafından
Canım birşey sorabilirmiyim diş teli en kotu şekli bozuk şişede takilirmi sonuç veririmi
(999 puan) tarafından
Canım o bölümün hekimi muane edip hastanın dış röntgenini görmesi lazm ortodonti uzmanına randvu alıp muane olmak lazm yani canm ama çok çok bozuk dişlere bile yapıldığını gördüm ben
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Canım ben 18 yaşında yaptırdım ön dişlerim ***** duruyordu Bir de boşluk vardı devlette yaptırdım ön dişlerim kucukttulerer surec çok zordu 2 senedir kullanıyorum aynı gerçek dişim gibi olmuyor Keskin değil ama o kadar da memnunsuz değilim eğer sen gülüşünden hoşlanmıyorsan yaptır bence ama fazla göze batmıyorsa kalsın derim insanın gerçek dişi gibi olmuyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gri Kedi (2,748 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
0 oy
9 cevap 1,022 göst.
0 oy
20 cevap 281 göst.
29 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gri Kedi (2,748 puan) tarafından soruldu

412,275 soru

12,410,804 cevap

44,831 kullanıcı

Kategoriler

...