0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından
Akşam olunca yapıyor bunu uyuyor yatağa koyuyorum uyanıyor akşam 6dan beri böyleyiz neden ki 

8 Cevaplar

0 oy
(2,116 puan) tarafından
Yerimmm, benim kızımda öyleydi. Anne kokusu güven veriyor, dünyaya alışıyor normal demişlerdi. 
(606 puan) tarafından
Normalse iyi de uzun saatler yapıyor bunu uyumadan
-Reklam-
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Ahh ahh saatlerce hiç kalkmadan emzirdigimi bilirim. Merak etme geçiyor şimdi 6.5 aylık oldu meme reddi başladı biri bitiyor biri başlıyor sjajsj
(606 puan) tarafından
Ay valla değişik
0 oy
(2,490 puan) tarafından
İlk aylar öyleydi 3 aylık olacak yine öyle bizi istiyorlar demek ki annesi karnı tok da olsa orda durmak istiyor
0 oy
(8,034 puan) tarafından
Daha çok küçük canım seni istiyor ondan.
0 oy
tarafından
İlk 2 ay oyleydik memede susardi bitek. İlk ay 2200 kilo almisti. 2 aydan snra arayi açıyor zaten tokken emmek istemiyor
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Oyy yerim ben onuu küme beslenme denen bi durum var canım onu yaşıyosunuz şu an benimkide çok yapardı genellikle 18.00-23.00 arası oluyor hazırlığını yap o saatleri bebeğinle geçir inan çok güzel bişey anne ve bebek arasında güven bağını oluşturuyor. Şu an mesela benim oğlum ağlıyor olsun yüzümü görür görmez susar gülmeye başlar. Doğduğundan beridir o nasıl isterse öyle davrandım maşallah elhamdülillah çok mutlu bir bebek
(4,223 puan) tarafından
Demem o ki kucağa alıştırma sütün yoktur mama ver bebek doymuyor o yüzden bırakmıyor falan dicekler hepsi hikaye evladın sadece seninle zaman geçirmek istiyor bildiği tek şey de emmek o yüzden memeden ayrılmak istemiyor bırak tadını çıkarın ikinizde :)
(606 puan) tarafından
Ay evet canım gece 1e kadar sürüyor bizim
0 oy
tarafından

Senin kokunu istiyor annesi <3 maşallah kalsın memede huzuru buluyor senin yanında minnak

(606 puan) tarafından
Saatlerce canım akşam 6dan gece 1e kadar uyumuyorda
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Ama o sút kuzusu annesi seni onun bir parcasıymiş gibi görüyor aciktigi icin degil sırf güvende olduğunu bildigi içinde ister emsin ne zararı olacak 
(606 puan) tarafından
Canım akşam 6dan gece 1 e kadar böyleyiz uyumuyorda beş dakika memede uyursa uyuyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 175 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (939 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 445 göst.