0 oy
369 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (6,849 puan) tarafından
Kızlar ben yapmistim önceden 2 kez gzl olmuştu varmı tarifiniz birde üstüne Yumurta sürme meselesi hangisi iyi olur

10 Cevaplar

+1 oy
(8,366 puan) tarafından
Şekerpare (Tam Kıvamında Tam Ölçüsüyle) https://www.nefisyemektarifleri.com/sekerpare-tam-kivaminda-tam-olcusuyle/

Bu tarif çok güzel sadece bunu yaparım. 2 3 tarif başkalarinin denemistim ama bunun kadar güzel olmamıştı 
tarafından
Bende denicem
(6,849 puan) tarafından
Bakayım Cnm bişi sorcm demn oktay usta izledm tatlı ve şerbeti sicak döktü budami oyle
(8,366 puan) tarafından
Ben şerbeti baya ılık döküyorum tatlı da ilk sıcaklığını verince yani sıcak üzerini de diger tepsiyle kapatıyorum daha iyi çekiyor ama hamurun kıvamını iyi ayarlamak lazım ya cok salabilir ya da çok çatlar daha gecen hafta yaptım foto çekseydim keske :D
(6,849 puan) tarafından
Tüh Cnm evet tepsi kapatmayı bnde gördüm ama her tarif farklı Cnm ya sen nsl yaptn
(8,366 puan) tarafından
Iste bu tarifteki malzemeleri kullandım sadece un kıvamını kendim ayarladim o kadar
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Bikere yapmıştım biz şerbetli tatli pek sevmiyoz nedense
(6,849 puan) tarafından
Kuzu 15 kişi agirlicam pazar günü tatlıyı babam alcam dedi ama yine yapsammi dedm bilemedm fazla çıkar die düşündü m
0 oy
tarafından
Ben hep bunu yapıyorum canim çok güzel oluyor seviyoruz biz 

(6,849 puan) tarafından
Sağol cnm bakayk bı hemen
(6,849 puan) tarafından
Tatlı fırından çıkar çıkmaz sıcak şerbet mi kuzu buda
tarafından
Şerbet ılık olsun kuzum şekerpareyi fırından çıkınca dök
(6,849 puan) tarafından
Tamam yavrm öle yapaym saglsn
tarafından
Ellerine kollarına sağlık canım afiyet şifa olsun
0 oy
(3,354 puan) tarafından
Geçenlerde yaptım mükemmel oldu önceden sevmezdim ama yaptığım tarif çok güzel oldu margarini oda sıcaklığında erit yarım su bardağı pudra şekeri  3 yemek kaşığı irmik alabildiği kadar un kabartma tozu  vanilya bir tane yumurta sarısıni üzerine sür hamuru kulak memesi kıvamında olsun önceden şerbetini yap firindan çıktığı gibi şerbeti dok akşamdan yapsan daha iyi şerbetini çeker 
0 oy
tarafından
Yumurta sürmem ama serbet ılık seker parede yeni firindan çikinca dokulurse daha iyi serbetini cekiyor
0 oy
(164,064 puan) tarafından
hazir alip serbetleyen ben ☺
0 oy
(840 puan) tarafından
Hic denemedim ama deniycem 
0 oy
tarafından
Benim tarife herkes bayılıyor her yiyen tarif alıyor daha bugün verdim birine :) çok severim
0 oy
(216 puan) tarafından

Gecen gün yapmıştım bende ustune yumurta sormuştum çok da güzel oldu 

imageservis yaparken üzerine Hindistan cevizi tozu koydum

0 oy
(547 puan) tarafından

Hep bu tarife göre yaparım:) 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 417 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ervabebek (11 puan) tarafından soruldu
+3 oy