+4 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından

Okadar dogruimage

8 Cevaplar

+1 oy
(15,869 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ne kadar doğru......
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ayağa kalktım ayakta alkişliyorummm senii bacii
(161 puan) tarafından
Estağfurullah:) birinin düşüncesi paylaşmak istedim
tarafından
Ama cok cok hakli ne edemm
(161 puan) tarafından
Evet valla öyle:)
+1 oy
tarafından
Kesinlikle doğru 
+1 oy
(22,072 puan) tarafından
Artımı vereyim sana
+1 oy
(122,931 puan) tarafından
waaoooww cok dogru
0 oy
(1,390 puan) tarafından

Öyleydii bizimkide. Ama çok şükür babasının otoritesinden anasının memesinden arkadaşlarının kümesinden ayırdım :)  şimdi bnm otoritemde ve kümesimde 

tarafından
Valla bacim esim.bana ailesinden daha cok guveniyor hatta durmadan dile getiriyor evlilik cok guzel eve geliyon sıcak yemek yiyorsun ilgilenen biri var kayinpederim yok annesini cok sever esim o yuzden annesini bırakmaz malum kardesleride atacak degil hepsi bekar bir abisi var oda evlendi bosandi 4 cocuguda kaynanam.bakiyor esim yegenlerinede babalik yapmak istiyor eşime hep dile getirdim yok anlamiyor gecen baya tartistik artik burnuma kadar geldi ayrı yattım kac gün yine aynı yine aynı
(1,390 puan) tarafından
Ama senin kayınpedrn ykmuş bak bn bunu blmiyordum. Eşinin annesine düşkünlüğü biraz da bu sebpten emin ol. Bence bu brazda güzel bşey. Annesine değer veren erkek karısına kızına da değer verir. İdare etmeye çalş cnm
tarafından
Tabi annesine deger veren ailesine her zmn deger verir annesini bende cok severim orasi baska ama şimdi kendin uzerine düsünur musun eltin esiyle bosaniyor eltin babasinin evinde kaynin baska bir yerde sende o 4 cocukla birlikte yasarmisin ve o 4 cocuk birbirinden kucuk ve yaramazlar ben cocuklara oturun dahi desem kaynanam izin vermiyor birsey dememi onlara ben bu yuzden ayri olmak istiyorum haksizmiyim
(1,390 puan) tarafından
Cnm sen sonuna kdr haklısın ve eşinde abartmış yani bunun bi orta yolunu bulmak rş ve anneyi birbirine düşürmeden eşitlemek erkeğin yapması grekn bşey. Bunu zmnla atlatır dcem ama snn eşinden pek o izlenimi almadım ben anlttığın kadaryla. Allah gecinden versin tabi ama  kaynvaliden vefat ettiği zmn sanırım seni tam anlamıyla görücek. Tuhaf geldi bilemedim gerçkten. Allah yardımcn olsn
tarafından
Amin insallah bacim sagolasin:)
0 oy
tarafından
Yanliz beni linclemeyin de yetişkin birinden söz ettiğini göze alarak ikinci cümlede kahkaha attim:)
(161 puan) tarafından
Bende ama bazıları var aynen boyleler:)
0 oy
(11,216 puan) tarafından
bence iki cins icinde gecerli.
(161 puan) tarafından
Tabiki öyle:)

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 698 göst.
0 oy
1 cevap 111 göst.