Kizlar esimi izmirde kuzeni var evli cocuklari olan bir kadin.Henuz yuz yuze gelmedik ama rahat bir kadin.Biz ilk evlendigimizde balayindayken bunlar konusurken lavbali bir sekilde konusmustu biseyler sordu hatirlamiyorum smdi ama bana gore bir kadin ve erkegin siniri olmasi gereken konuydu .o gunden beri o kadini hic sevmiyorum.tabi esim abla abla desede onada diyorum buna musade eden sensin.Velhasil esim izmire gitti ev meselemiz vardi resmi isler isin.gitmeden yanina ne gecelik ne yedek kiyafet aldi .Ben gotur dedim dedim dinlemedi.onlarda kalacakti.o yuzden sinirlendim geceligini goturmedin nasil yatacaksin diye .oda ic camasirlariyla uyumayi sever afedersiniz terleyen bir insan.Iside uzadi birkac gun daha.
Orda kalacak ve oglene kadar yatmis beyimiz enistesi evde yok.abla desede bir bayanla aksama kadar napacaksin evde cik gez onuda yapmıyor. Bugun oturdjm agladim sinirden.oructa tutmamis neymis yorulmus.yani abartiyormuyum ama kiskanc bir insan olsamda kuzen dahi olsa erkek ve kadinim sinirlari olmasi gerektigine inanan biriyim.Ha kimseyede guvenmem asla insan beşeer şasar maalesef.