+1 oy
962 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (571 puan) tarafından
Kizlar esimi  izmirde kuzeni var evli cocuklari olan bir kadin.Henuz yuz yuze gelmedik ama rahat bir kadin.Biz ilk evlendigimizde balayindayken bunlar konusurken lavbali bir sekilde konusmustu biseyler sordu hatirlamiyorum smdi ama bana gore bir kadin ve erkegin siniri olmasi gereken konuydu .o gunden beri o kadini hic sevmiyorum.tabi esim abla abla desede onada diyorum buna musade eden sensin.Velhasil esim izmire gitti ev meselemiz vardi resmi isler isin.gitmeden yanina ne gecelik ne yedek kiyafet aldi .Ben gotur dedim dedim dinlemedi.onlarda kalacakti.o yuzden sinirlendim geceligini goturmedin nasil yatacaksin diye .oda ic camasirlariyla uyumayi sever afedersiniz terleyen bir insan.Iside uzadi birkac gun daha.

Orda kalacak ve oglene kadar yatmis beyimiz enistesi evde yok.abla desede bir bayanla aksama kadar napacaksin evde cik gez onuda yapmıyor. Bugun oturdjm agladim sinirden.oructa tutmamis neymis yorulmus.yani abartiyormuyum ama kiskanc bir insan olsamda kuzen dahi olsa erkek ve kadinim sinirlari olmasi gerektigine inanan biriyim.Ha kimseyede guvenmem asla insan beşeer şasar maalesef.

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşinin o şekilde yatmadı dışında birşey yok bence. Erkek kuzenimle kardeş gibi büyüdük.günahı ona kalsın bana kalsın ama aynı odada uyuduk. Kız kardeşim gibiydi. Bana tuhaf gelmiyor bilemedim. Samimiyet çok sevince oluşuyor zaten. 
-Reklam-
0 oy
(560 puan) tarafından
Bence haklısın valla
0 oy
(6,110 puan) tarafından
Ic çamaşırla yatmaso tek sorun onun dışında baska sorun yok evlenince kuzenleriyle bag kesilmiyor canım aliskanlik haline getirmesi laizm ic çamaşırla yatmak nedir yani
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Eşini çok yanlış göstermissin bı yorumda okudum görüntülü aradığımda gecelik vardı diye. Niye gecelik giymiyor yazmışsın çok ayip. Bide onun kuzeni yani bukadar da abartmayın bazı şeyleri fesat düşünmeyin artık kendinizi geliştirmeye bakın. Kuzenimizin evinede gidemeyecegiz artık baksanıza insanlar nasıl düşünüyor Allah'ım yarabbim ya
0 oy
tarafından
Aralarında laubalilik varsa bende istemem kuzenin eşide istememeli . Kuzen var kuzen var yani mesafe belliyse sorun yok kalınır uyunur ama kimi kuzenler var birbiriyle evleniyor
0 oy
(2,512 puan) tarafından
Herkesin kendi fikri ama kuzen bu ya bizde 4 kuzen beraber büyüdük yazlıkta tüm yaz beraberdik yedik içtik gezdik denize girdik kuzen hani kardeş yani şimdi çıkıp eşi bana diyecek sen rahatsin falan ki öyle bir şey olamaz zihniyet kötü olmayacak başta kuzenim gelir bizde kalır evli değil ben 3 umuz evliyiz ama hala her yaz beraber tatile gideriz eşlerimiz yanımızda bazen olur bazen olmaz vede asla hiç kimsenin eşi böyle kötü düşünmez onlarında aileleri var aile kavramı öyle eş ve çocuk olmuyor sadece kadının kadına yaptığı bu dil uzatmalarda çok ayıp eşinde camasi ile evde gezmiyordur uyanınca giyiniyordur ayrıca kuzeni yaaa ne olabilir saçmalamayın su mübarek ayda 
0 oy
(17,446 puan) tarafından
Haklısın canım ne olursa olsun bir bayanla bi erkek aynı evde kalmamalı ne kadar da kuzen olsalar ki buna eşim bile izin vermez eşimden önce bende istemem öyle bir durumu. 
0 oy
(592 puan) tarafından
yani aile ilişkilerine bağlı biz kuxenlrirmle kardeş gibiyiz.. :)   belki onlarda öyledir oyüzden rahattır.
0 oy
(135,777 puan) tarafından
bizde kuzen kardestir ama kuzene kardes gozuyle bakmayip evlenende var bide balayinda tlf konusulmaz hani ciftler basbasa kalir tlf kapali olur
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Yatmamıştir iç çamaşır ile netice de başkasının vei ve enişte ile kuzen çocuklar yaşıyor musterek bi mulktr

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 540 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 712 göst.
26 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatya02 (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 525 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,117 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,480 puan) tarafından soruldu

411,880 soru

12,399,309 cevap

44,350 kullanıcı

Kategoriler

...