Kızlar anneme gittim bugün saat 9 gibi eşim olucak adam beni almaya gelecekti aradım sen otur 11de alicam arkadaslarla okey oynuyoruz dedi bugün de sevmediğim bi arkadaşı yanında olucaktı bende inanmadım Gel beni al dedim geldi aldı beni içmiş leş gibi niye içtin falan derken kavga ettik dövdü beni karnıma falan vurdu yoruldum artık yapamicam bu adamla :(
O vuran elleri kırılsın hamile kadına vurulur mu hiç mi allahtan korkmuyor.
Hamile olduğunu bildiği halde seni dövüp karnina vurduysa bırak gitsin zaten bu nasıl bişey.. Allah yardımcın olsun canım Allah kocana da biraz merhamet versin..
Allah yardimcin olsun canim
Elleri kirilsin walla yazik ya.. allah yardmcin olsun insallah canm
Hamile misin canım
ya allah aşkına nasıl adam bunlar ya adam demeye utanıyorum insan bi kadına nasıl el kaldırır hemde hamile bi kadına nasıl karnına vurabilir o çocuğa allah korusun bi şey olsa nasıl hesabını verecek kuzum hiç çekme ailen arkanda bi dayanağın var ise çık git affedilecek gibi değil
Allah yardimcin olsun kuzum elbet bu gunlerinde bir cikis kapisi vardir allaha sığın . Bebegine ve sana nasil kiyiyor bu adam bile bile karnina nasil vurur ya
Ne kdr aşağılık bir insan. Hamile kadına vurulur mu hiç bir kadına el kalkmaz be.
O çocuk doğunca ona nasıl bakcak o baba olcak efendi. Allah'a havale et dua et canım. Allah sabır versin sana
Allah yardimcin olsun canim ailenin yanina git durma o evde yazik günah sana kadinlar herseye katlanir kötü sözü sineye ceker ama dayak asla katlanilmamasi gereken birsey bence Allahindan bulsun siddete başvuran kendini erkek sanan müsvetteler
Ah ah ne diyebilirim ki.Tedavi olmaya yanaşmaz mi ki canım .Aile büyüklerine durumu da anlat bencd
Şimdi bir küfür etcem eli kopasica herife bak sen hem suçlu hem güçlü hayırdır nerden geliyormus bu güç! !! Valla çok sinirlendim en iyisi susayim konusursam olmucak. . Böyle ınsanliktan yoksunlara ders verceksin tam vereceksin
Ya varya böylelerini hücrelerine ayırasım geliyor sarhoş zaten alacaktın eline odunu yer misin yemez misin için acıdı okurken nasıl vicdanı var bacım hiç çekme mutsuz bir çocuk büyüteceğine al darp raporunu bide hamilesin en 2 az yıl içeride zaten daya tazminatı nafakayı da adam olsun. Böylelerine hak elimde olsa şuan o adamı öldürürüm yaa vallahi öldürürüm ağladım sinirden şimdi yoksa sahip çıkanın ne olursan ol gel sahip çıkarım.
Sende hala bu pislikten duruyormusun yazık günah be Allah belasını versin brak şunu kendine acımıyorsa çocuğuna acı nasıl karnına vurabilir sen nasıl duruyorsun orada allahım nasıl adamlar var... Çok sinirlendim şuan Allah onu bildiği gibi yapsın sende annene git olurmu böyle şey..
Ayril demiyorum diyemiorm . Ama sessz kalmamalisin ailene git o evden cik yada esine sole eve gelmesin vs. Bi sekilde agirligini tepkini koy ve mahcup olup kendini affettrmeye felan calissin akli basina gelsin yada aile buyukleri konussun akil versin bu sekilde sen hamilesin birde cok yipranirsin. Allah yardimcin olsun hayatim ins duzelir ins hakkinda hayrlisi olur :/
Sanami uzulim yoksa karnindaki bebegemi ailen bilmeli
Cok üzüldüm canım kiyamam ben sana allah yardimcin olsun san bi tavsiyede bulunayım kocan icin salavati tefriciye duasi baslatsana 1 hafta iconde bitmesi lazim yalniz. Baskalarina dagitirsin burdamda yazarsin sana yardim ederiz hatta ben cevremede dagitirim 4444 adet olacak ne eksik ne fazla allah insallah hidayete erdirir bizim bi arkadas eşiyle bosanma davasindan döndüler bu duayi okudu istersem bana yaz bende dagitirim bide internette içki içenler icin dualar var onlarida oku istersen zaten dua baska caremiz yok
1,491,948 soru
24,378,831 cevap
348,548 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın