0 oy
305 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (398 puan) tarafından
Kizlar.evde makarna yapanlar neye dikkat etmeliyim iftara cnm çekti makinemde yok elde acican zorlanirmiyim

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Makarna hamuru sert oluyo kuzum eğer bileklerin kuvetliyse açarsn 
(398 puan) tarafından
Bileğim kuvvetlide başımda iki bebe tepinecek onu disunuyorum :)
tarafından
O zmn hazır al kuzu
(398 puan) tarafından
Hazır var zaten de cnm el açması çekti başıma dert ariyom işte
-Reklam-
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Hiç yapmadım.    
(398 puan) tarafından
Tamm cnm
0 oy
(134,165 puan) tarafından
eriste falan mi diyon
0 oy
tarafından
Kaynanam yapar nasıl yaptığını hoc görmedim 
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Mantı hamuru gibi yoğurucan canım ince açıp şerit seklinde kesip erişte gibi kesebilirsin bende dun manti yaptim kalan hamuru kızıma kare kesme makarna yapicam 
0 oy
tarafından

:DAnnem yapardı. Hamuruna yumurta katmak önemliymiş. Elde yapardı kadın. Ama yemezdim ben marketden alınınca yerdim:D

(398 puan) tarafından
Küçükken bnde yemezdim şimdi canım cekiyo işte :)
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Makarna değilde su böreği yapmıştım hmn hmn aynı hamurları 2 gün sırtım agrimustu çok sertti
(398 puan) tarafından
Kız dur tam vazgeçiyorum niye kafamı karıştırıyorum :)
(6,678 puan) tarafından
Eheheh ama güzeldi napim:D zor ama gözün keserse
(398 puan) tarafından
Yok vala vazgectim ıspanak graten yapicam şimdi yanına ne yapsam diye düşünüyorum:)
(6,678 puan) tarafından
Güzel bı çorba yap ezogelin analikizli mercimek yoğurtlu çorba vs.
(398 puan) tarafından
Ezogelin harikasın cnm çok sağol :)
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Kız maşallah 2 bebeyle iyi cesaret 
(398 puan) tarafından
Vala cnm hamur dan elim cikmiyo zaten bizimkiler seviyo
0 oy
tarafından
İki yumurta bir tutam tuz önce cirp sonra yavaş yavaş un ekle su elini islayip öğle yapıyorsun bir su bardağı su ancak girer onuda birden dökme yedire yedire yumur hamuru .biraz kalın aç yufkayı kes ince ince bide çabuk pişer ona dikkat et
(398 puan) tarafından
Sağol cnm tarif için teşekkür ederim
0 oy
(315 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hamuru 4.5 kere 10 dakika streçfilm yada buzdolabı poşetinde dolapta bekletip yoğurursanız fazla bilek gücüne gerek kalmadan pürüzsüz bir hamur elde edersiniz
(398 puan) tarafından
Tesekkur ederim cnm sagol
0 oy
tarafından
Ahh bacı anam yapmişti getirmis yakin olaydin verirdim simdi zor olur yapması
(398 puan) tarafından
Ay cnm düşünmen yeter çok sagol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 188 göst.
1 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
24 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 225 göst.
22 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 210 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,136 soru

12,331,956 cevap

39,247 kullanıcı

Kategoriler

...