Kizlar bu kariyi ben çok seviyodum normalde ama son 1 haftadır fena canımı sikmaya başladı :d iyilik yaptım kötülük buldum gibi bişey oldu resmen. Bende bikactane tabakları vardı. Onları boş vermiyim diye içine kek yapıp koymuştum. Bu arada ben çok fazla kek yapan birisiyim. Çünkü eşim çok seviyor ona.istinaden başka bişey yapmıyorum. Çocuğu açmıştı kapıyı annesi uyuyomus. Neyse bu kadın bana mesaj attı dediği lafa bakın
Eline sağlık. Bikmadinizmi aynı kekden değişiklik yap biraz
Ve eşimin işini sordu işi nasıl diye
Bende sinir oldum dedim ki
Hayır bıkmadık sen biktiysan vermem eşimin IŞİD'e iyi hayırdır dedim
Sonra işi girgira vurdu yok kız şaka yaptım çok güzel gidiyor valla dedi kocamın işi içinde merak ettim çalışsın dedi. Bende rahatsız oldum haliyle
Fazla merak iyi değil dedim
Bana demesin mi sizi dusundugumden, bu nebicim bı tavır.
Tavır degil cinlerim tepemde asel durmuyo. Parmağım kırık şuan hiç kimseyi alttan alçak durumum yok dedim bende
Sonra bana dedi parmağına noldu . Saatler sonra cevap verdim tassaga vurdum artık. Uf oldu dedim daha sesi soluğu kesildi.
Eşimi sorması beni rahatsız etti açıkçası sanane benim kocadan git kendi kocanla ilgilensene ya.
Bide verdiğim keke laf yapiyo. Çok afedersiniz a**bulmussun kilsizini ariyosun yani. Kimseye iyilik yaramaz yaaaa
Eşimde mesajları görünce kahkaha attı. Uğraşma kadınla bırak ya dedi sal dedi
Dedim valla tepkiyi koydum bundan sonra hala devam ederse mesaj atmakla kalmiycam herhalde dedim. Kizlar haksız mıyım ben şimdi?