0 oy
1,256 göst.
Diğer kategorisinde (110 puan) tarafından

Kizlar bu kariyi ben çok seviyodum normalde ama son 1 haftadır fena canımı sikmaya başladı :d iyilik yaptım kötülük buldum gibi bişey oldu resmen. Bende bikactane tabakları vardı. Onları boş vermiyim diye içine kek yapıp koymuştum. Bu arada ben çok fazla kek yapan birisiyim. Çünkü eşim çok seviyor ona.istinaden başka bişey yapmıyorum. Çocuğu açmıştı kapıyı annesi uyuyomus. Neyse bu kadın bana mesaj attı dediği lafa bakın

Eline sağlık. Bikmadinizmi aynı kekden değişiklik yap biraz 

Ve eşimin işini sordu işi nasıl diye 

Bende sinir oldum dedim ki 

Hayır bıkmadık sen biktiysan vermem eşimin IŞİD'e iyi hayırdır dedim 

Sonra işi girgira vurdu yok kız şaka yaptım çok güzel gidiyor valla dedi kocamın işi içinde merak ettim çalışsın dedi. Bende rahatsız oldum haliyle 

Fazla merak iyi değil dedim 

Bana demesin mi sizi dusundugumden, bu nebicim bı tavır.

Tavır degil cinlerim tepemde asel durmuyo. Parmağım kırık şuan hiç kimseyi alttan alçak durumum yok dedim bende 

Sonra bana dedi parmağına noldu . Saatler sonra cevap verdim tassaga vurdum artık. Uf oldu dedim daha sesi soluğu kesildi. 

Eşimi sorması beni rahatsız etti açıkçası sanane benim kocadan git kendi kocanla ilgilensene ya.

Bide verdiğim keke laf yapiyo. Çok afedersiniz a**bulmussun kilsizini ariyosun yani. Kimseye iyilik yaramaz yaaaa

Eşimde mesajları görünce kahkaha attı. Uğraşma kadınla bırak ya dedi sal dedi
Dedim valla tepkiyi koydum bundan sonra hala devam ederse mesaj atmakla kalmiycam herhalde dedim. Kizlar haksız mıyım ben şimdi?

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen ters konuşmuşsun ama onun yaptığı da hiç doğru değil komşum bana kek verse arar teşekkür ederim sadece banane isterse 24 saat kek yesin ayrıca komşumun kocasından banane 
(110 puan) tarafından
Dimi yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
:D deve diken olayı ama brlki kötü niyetli değildir
0 oy
tarafından
Ben  de normalde her şeyden bir mana cikarabilen biriyim ve ya olup olmadık şeylere alınabilecek ya da öküzün altındaki buzağıyı her zaman görebilen biriyim ama gerçekten sizin diyalogunuzda komşu kadının kötü niyeti olduğunu düşünmedim sen oruçlu olunca ya kadını yanlış anlamışsın ya da kötü dusunmussun canım. Sürekli komşuluk yaptığın biri ise eşinin işini sorması ya da sana espri yapması bana normal gayet insanı geldi. 
(110 puan) tarafından
Kız eşime artık yakışıklı demeye başladı o günden beri kilim zaten üstüne bı olayda olunca patladım artik
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Sen haklısın valla şakaya vursada her sakanin altında gerçeklik payı vardir
(110 puan) tarafından
Aynen oyle
0 oy
(6,206 puan) tarafından
Kız çok gerginsin ayy hakkaten ne alaka eşinin işini soruyor sende bdaha gndermee
(110 puan) tarafından
Öyle yapcam. Ben onun kocasını soruyom mu hayır o niye soruyo ki yani. Sinir kat sayilarim yukseliyo
(6,206 puan) tarafından
Kmseye güvenme sana tavsiyem ayrıca erkek işini soran bir kadın da ilkez duyuyorum sende iyi laf sokmusun vala

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 461 göst.
0 oy
12 cevap 988 göst.
9 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 251 göst.
14 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ozgis--9 (19 puan) tarafından soruldu
+4 oy
13 cevap 517 göst.

Kategoriler