Ben görücü usulü ile evlendim ama eşime çoooook aşığım onu çok seviyorum
Kader kısmet ya bilemedim simdi hangisi daha uzun ömürlü
İkiside değil tabiki en doğrusu içinin ısındığı biriyle mantık evliliği yapmak daha doğru. Çünkü mantığına uyan, seni her daim koruyacak kollayacak, maddi ve manevi problemi olmayan biriyle yapılan evlilik ömürlük ama gerisi herşey olabilir diye düşünüyorum. Yani aldatma, boşanma vs vs gibi. Seversin ama yokluk çekersin sonra sevgide karın doyurmaz yarım yaşayıncada mutluluk yerini kavgaya, sonra boşanmaya yada Allah korusun ölüme götürür insanı. Ben mantığımı dinledim şahsen gerçekten mutluyum daha bir kez ne küfür nede el kaldırmıştır eşim. El ele gezeriz ilk günki gibi...
Eşimle 5 buçuk yıl sevgiliydik 2 yil nişanlı kaldık 2 buçuk yıldır evliyiz tabiki arada kavga ediyoruz tartışıyoruz ama el kaldirma hakaret küfür falan asla yok ben aşk evliliğinden yanayım sonucta ne kadar da tartissan karsindaki sevdiğin insan bir yerde birsey oluyor gülüyorsun barışıyorsun nerdeyse 10 yıldır birlikteyiz tek bir gün küsmedik ne kadsr tartissakta bana bakip gülünce hemen bende gülüyorum olup bitiyor
1,494,842 soru
24,420,726 cevap
351,549 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın