Bana göre çok önemli bir konu değil. Eşimde baksa tepki vermem. Çünkü sen yanında ol yada olma bakan erkek bakacak. Ssn yanında olmadığın zaman bakmıyor mu? İşe gidip gelirken otobus, minibüse bindiğinde? İllaki öyle mini etek giyen olunca bakıyordur. Hergün trip atman gerekecek. Kim bilir bugünde birine bakmissindir diye. Dışarda böyle kadınlar çok var . Esim için değil kendim için suslenirim. Makyajımı saçımı yaparım. İçimden yapmak gelmiyor dediğin için söylüyorum. Sonuçta kime bakarsa baksın. Senin eşin senin olan birini başkasından kıskanma. İçini bilemezsin sonuçta belki senin düşündüğün gibi bakmiyordur. Bir kadın nasıl böyle giyer hiç adap yok diye düşünmüş olabilir. Kadın olmama rağmen ben bile bakıyorum. Ne cesaret kadına bak ben olsam korkarım biri taciz eder tecavüz eder diye düşünürüm. İlla oo fıstığa bak ne güzel kadın diye bakacağını sanmıyorum. O kızda da 2 bacak, 2 göğüs, 1 burun,2 göz,2 kulak, saç ,dudak ,kol, bacak var sende de . Sende evde mini etek giy neden giydin derse açıkça soyle orda kıza baktın al bende de bacak var de
ki en başta da dediğim gibi bunlara hiç gerek yok ama illa birşey diyecem yapacam diyorsan böyle yapabilirsin karar sana ait canım. Ayrıca eşin birdaha hayatında hiç görmeyeceği biri için de tartismaniza gerek yok bana göre böyle tabii...