0 oy
1,348 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dün dışarı çıktık kızıma yemek yedirmek için bir yere girdik kziima yemek yedirirken yan masa da sarışın mavi gözlü mini etekli göbeği açık bir kız vardı eşimin ara ara o kıza baktığını gördüm çok üzüldüm kendimi kötü hissettim ben kapalıyım evde tayt giyerim tayt giyme falan sevmem ben diyor ama açık kız görse bakıyor bu duruma çok üzülüyorum onu öyle gördükçe soğuyorum içimden hiç birşey yapmak gelmiyor onları beğendiğini beni beğenmediğini düşünüyorum içimden saçımı şekillendirmek ya da kıyafet gitmek bile gelmiyor çünkü ben ne yapsam o yine güzel birini görse bakıyor benim zoruma giden karşısında oturduğum halde bakıyor bu kadın üzülür mü diye hiç düşünmüyor az önce de uyuyacam iyi geceler dedim gel öp öyle git yat dedi içinden gelmiyor dedim şaşırdı nasıl yani dedi sen iyi bilirsin nasıl olduğunu dünden dedim geldim yatağa siz olsanız nasıl davranırsiniz

32 Cevaplar

0 oy
(14,424 puan) tarafından
Kocan göz çapkını demek ki canım ne yapsan fayda etmez sen yokken yine bakar
-Reklam-
0 oy
(1,826 puan) tarafından
Çünkü erkekler eşlerinin güzel olmasını istemez onların kızlara baktığı gibi başkalarında eşlerine bakar düşüncesindeler net 
tarafından
Bilmiyorum ama aslında öyle çirkin de değilim yani Herkes der eşin sana yakışmıyor diye ama adam alışmış sanki bakmadan olmuyor
(1,826 puan) tarafından
Mesele milletin ne düşündüğü değil mesele eşinin seni cepte bilmesi
0 oy
tarafından
Herkese de kızım üzülsün istemedim yazmışsın kusura bakma yani hadi orda üzülmesin diye sustun eve gelince niye sustun ? Senin eşine Büyük bir tepki veresin yok sen bilirsin canım üzülmeye devam edersin bazen rest çekmek lazım
tarafından
Daha önce yaptım bunu ama bir iki uydu baktım yine aumi halt artık ben demekten utanıyorum senin yapın öyle olabilir ama ben öyle baskın biri değilim içime atıp kendimi verem ederim
tarafından
Sen böyle olursan oda rhatça bakar sen bilirsin
0 oy
tarafından

Bana göre çok önemli bir konu değil. Eşimde baksa tepki vermem. Çünkü sen yanında ol yada olma bakan erkek bakacak. Ssn yanında olmadığın zaman bakmıyor mu? İşe gidip gelirken otobus, minibüse bindiğinde? İllaki öyle mini etek giyen olunca bakıyordur. Hergün trip atman gerekecek. Kim bilir bugünde birine bakmissindir diye. Dışarda böyle kadınlar çok var . Esim için değil kendim için suslenirim. Makyajımı saçımı yaparım. İçimden yapmak gelmiyor dediğin için söylüyorum. Sonuçta kime bakarsa baksın. Senin eşin senin olan birini başkasından kıskanma. İçini bilemezsin sonuçta belki senin düşündüğün gibi bakmiyordur. Bir kadın nasıl böyle giyer hiç adap yok diye düşünmüş olabilir. Kadın olmama rağmen ben bile bakıyorum. Ne cesaret kadına bak ben olsam korkarım biri taciz eder tecavüz eder diye düşünürüm. İlla oo fıstığa bak ne güzel kadın diye bakacağını sanmıyorum. O kızda da 2 bacak, 2 göğüs, 1 burun,2 göz,2 kulak, saç ,dudak ,kol, bacak var sende de . Sende evde mini etek giy neden giydin derse açıkça soyle orda kıza baktın al bende de bacak var de :D ki en başta da dediğim gibi bunlara hiç gerek yok ama illa birşey diyecem yapacam diyorsan böyle yapabilirsin karar sana ait canım. Ayrıca eşin birdaha hayatında hiç görmeyeceği biri için de tartismaniza gerek yok bana göre böyle tabii...

tarafından
Ne bilim canım ya işte takıntılı biriyim maalesef herşeyi takıyorum içime atıyorum öyle çirkin biri de değilim aslında bakımlıyim ama adam yije aynı tas aynı hamam Allah iyi etsin..çok teşekkür ederim ilgin için güzel cevabın için içim rahatladı
tarafından
Rica ederim canım benimm. İçin rahat olsun eşin çapkın biri olsaydı evlilige adım atmazdi. Bekarlık sultanlık bir o kızla bir bu kızla devam ederim yoluma diye düşünürdü. Aşk veya beğenmek öyle kolay değil. Sevmek güzele cirkine çok bakmaz. Mesela ben burnumu hiç sevmem. Esimede söylüyorum ben seni böyle seviyorum hiçte kötü değil der. Belki doğru belki yalan bilemem ama erkek senin boyuna posuna güzelliğine bakmaz kii bu kadından anne olur mu diye bakar ... Ve sana annelik yakışacağını çok güzel bir anne , eş olacağını görmüş ki evlenmiş seninle. Bana kalırsa eşine sarıl öyle uyu bugün. Hem ne demişler eşler arasında yatağa küs girmek günahtır. Elin çırpı bacaklisi için değer mi canım ? Belki bu mevzu 1 gün sürecek belkide 2-3 gün.. uzulmene kafana takmana değmez inan kii. Sen kocana güven .
tarafından
Teşekkür ederim haklısın kendimi boşuna üzüyor olabilirim ama işte bana ters şeyler olduğu için kendimi bu kadar yıpratıyorum çünkü ben çok dikkat ederim erkkrlerle göz göze gelmemeye insan  eşinden aynı şeyi görmeyince hayal kırıklığı oluyor..belki bu yüzden takıyorum ama içimi çok rahatlattin  Allah' ne dileğin varsa kabul etsin canım;)
tarafından
Ayy teşekkür ederim canimm bnm ❤️❤️ amin insallah olur. Allah'ım hepimizin gönlüne göre verip hayırlı kapılar açsın ❤️❤️❤️
tarafından
Aminnn insaaallah canım insaaallah :)
0 oy
(494 puan) tarafından
Benm eşimde bakarda ama bana da baktığını söyler mesela şu şekilde şuna bak güzel olduğunu sanıyor açık giyinerek erkeklerin ona bakmasını istiyo ama çok itici oluyo der bende sanane herkes istediğini yapar derim her defasında öyle konuşmamız olur bakarsa direk bana şu kıza baktım ama böyle böyle sebepten der bende esimden soğuduğum için umursamam bilee 
tarafından
Bana saygısızlık gibi geliyor ben erkeklerle göz göze gelmekten cekinirken onun öyle yapması beni çok üzdü benim yanımda böyle cesareti bulan adam arkamdan neler eder kafama takıldı çok
(494 puan) tarafından
Onlarda saygı me gezer canm seni herseyden kisitlarlar ama onlar her b.oku yerler ayıp söylemesi gözleri çıksın Allah bizde başkasına gözleri nj kaydirmasin bizden başkasını göstermesin
0 oy
(551 puan) tarafından
Tovbe yarabbimya cok da iyi yapmissin az bile yapmissin hatta. Bizde ahta sacimizi bildigin supirge ediyoruz kendimizi eve cocuklara adiyoruz sonra erkek baskasina bakiyor iste. Hic acimiycaksin giy harca sende al oyle seyler sevdigin seyleri
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Çok şükür eşim öyle bı insan değil 
0 oy
(8,599 puan) tarafından
Valla ben eşimin gözlerini takip etmiyorum en iyisi o şekil biz bile bakıyoruz yani bazen oluyoki
tarafından
Ben bakmıyorum ondan da aynı şeyi bekliyorum
0 oy
(8,267 puan) tarafından
Aynı dediğin gibi davranırdım hatta daha fazlası o kıza baktığına pişman olurdu.
0 oy
(349 puan) tarafından
Off ne guzel kız demi knk ayarliim mi sana derdim ben olsam belki biraz utanrdi yaptigindan
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Adam beni ilk gördüğünde konsmaya cesaret edememiş hastanede bu kız bana tokadı yapıştırır rezil eder diye öyle birşey olsa o anda suratına suyu fırlatır çocuğunda alır afiyet olsun sana der basar giderdim büyük ihtimal 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 263 göst.
0 oy
1 cevap 259 göst.
+1 oy
7 cevap 548 göst.
12 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir.123 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 577 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde HarbiBarbie (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,209 soru

23,787,991 cevap

316,696 kullanıcı

...