0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aslında hem ruhen hem bedenen kendimi iyi hissetmediğim için çağırmak istemiyorum bu ramazan. Bir ay önce babamı kaybettim, yaklaşık 7 aylik hamileyim. Ama cagirmadigim için de bir burukluk var. Çevremdekilerde alinirmi bilmiyorum

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ya babana rabbim rahmet eylesin.

Eğer cagiracaksan babanın hayrına olsun insallah
-Reklam-
+1 oy
(52,192 puan) tarafından
basiniz sagolsun canim 
0 oy
(20,493 puan) tarafından
Bence istememekte haklısın. Dinlen bu ramazan. Kimseyi çağırmak zorunda degilsin
(20,493 puan) tarafından
Başınız sağolsun Allah'ım rahmet eylesin
0 oy
(2,963 puan) tarafından
Bizde bu ramazan başka şehire taşındığımız için tanıdik yok  kimse olmayınca anladım misafir önemini keşke tanıdık olsa cağirsam  covid olduk ekmek alanımız yok :(
0 oy
(7,453 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin bende bekledim eltim gorumcem çağırmıyor bende onları çagirmayacagim kızımla zaten zor olacak iki annemleri çağırıcaz sadece
0 oy
(236 puan) tarafından
Öncelikle başın sağolsun hem babanı kaybetmişsin hem hamilesin bence bu ramazan böyle şeyler düşünme bu halde nasıl misafir ağırlayacaksın cnm
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin inşallah 
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Başın sağolsun canım açın daha taze bu durumda alınacak varsa yolu orda yinede sen bilirsin tabi 
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Kaynanan kaynatan ve annen babanı cagirabilirsin yabancı çağırmak istemiyorsan
0 oy
(5,141 puan) tarafından
Basın sağolsun canım ben kimseyi çağırmayı düşünmüyordum sadece eşimin abisiyle ayni şehirdeyiz onlar gelsinler dedim. 8 aylık hamileyim ve ağrılarım var bugün geldiler sağolsun eltim erken gelip yardım etti ama her ne kadar yardim alsam da sürekli ayakta durmak zorunda kalıyoruz ben çok zorlandım. Bir iki gün dinlenirsem anca geçer gibi yorgunluğum. Bence kimse alınmaz hem ruhen de sıkıntılı bir dönemdesin en iyisi kimseyi çağırmamak
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Bence babanin hayri icin cagir cok degil 5-10 kisi falan
0 oy
(136,257 puan) tarafından
basin sagolsun 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,223 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 425 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,858 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 60 göst.
0 oy
8 cevap 405 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,020 puan) tarafından soruldu

413,084 soru

12,436,744 cevap

45,829 kullanıcı

Kategoriler

...