+5 oy
2,091 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından

image

kemoterapiyle giden saçlarımız kızlar çocuklarınıza sımsıkı sarılın ve bol bol onları sevdiğinizi söyleyin hayat çok kısa.

75 Cevaplar

+9 oy
(493 puan) tarafından
Rabbim bu gecenin bu güzel günlerin yüzü gözü hürmetine inşallah can sağlığı verir tez zaman da atlatırsınız miniğimi öp benim yerime olur mu ve ona de ki arkasında olan ona destek veren aklına gelemiyecek kadar onu çok seven teyzeleri var birseye ihtiyacınız olursa buradayım ❤ Emin olun bugün günleriniz geçecek 
(493 puan) tarafından
Rabbım hiç kimseyi çaresiz bırakmasın ama düşmeyin siz düşerseniz evladınız da düşer
(67 puan) tarafından
Aynen öyle Allah razı olsun
(493 puan) tarafından
Amin cümlemizden canım
(3,591 puan) tarafından
Ayy ne güzel yüreğin var canım o kadar güzel yazmışsın
(493 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çocuklarımız herseyden kıymetli onlarin yüzü gülsün de canları da sağ olsun hep böyle yazarım
-Reklam-
+2 oy
(424 puan) tarafından
Ağlattın beni Rabbim acil şifalar versin sana sabır versin gücünüzü arttırsın çok zor ama geçecek bu günlerde saçları çok güzel  cikicak yeniden inşallah ♥️
(67 puan) tarafından
İnşallah bunlarda geçecek amin
(3,164 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah. Rabbim sıhhat sağlık versin kuzuya. Sizlere bu süreçte sabır kuvvet versin. Su mübarek günler hürmetine şifasını versin. Sizlere bağışlasın.
(67 puan) tarafından
Allah yawrularimizi korusun hastalıktan beladan kazadan
(14,144 puan) tarafından
@Ar_ya aminn Rabbim bu mubarek gunlerin hurmetine sifasini versin insallah yavrunuzu size bagislasin gelecek gunler guzel olacak insallah
(67 puan) tarafından
Amin inşallah
+1 oy
tarafından

Ayyy kurban olurum yaa nasıl üzüldüm anlatamam Rabbım acil şifalar versin inşallah kuzucuğa çok geçmiş olsun canım :'(

(67 puan) tarafından
Allah razı olsun
+1 oy
tarafından
Tez zamanda sifasini versin Rabbim
(67 puan) tarafından
Amin amin inşallah
+1 oy
tarafından
Rabbim sana bağışlasın canım benim inşallh tez zamanda iyileriş
(67 puan) tarafından
Allah razı olsun
+1 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Üzmek istemem seni merak ediyorum belirtileri neydi ? Hani tüm anneler bilinçlenir en azından. Nasıl anladınız. Anlatmazsan saygı duyarim
(67 puan) tarafından
Allah kimseyi evladiyla sevdikleriyle sınamasın inşallah kızım ameliyat olacak bayramdan sonra. Allah ona dayanma gücü banada hz Eyüp sabrı versin o kadar doluyum ki...
(995 puan) tarafından
Amin amin inşallah Rabbım sabırlarin en büyüğünü versin size inşallah ameliyat da çok güzel geçer
(67 puan) tarafından
Bi kısmi alınacak inşallah ameliyat esnasında bir mucize olurda hepsini çıkarırlar
(14,144 puan) tarafından
@Ar_ya nekdrlik yavrunnn goz titremesi yazmissin :( 3 aylik benim oglum gozleri titriyor surekli arastrdim nette kotu seyler xikti iyi bi doktora goturdum sorun yok gzlerinde dedi takip edelim dedi kaslarini kobtrol edemedgnsen dedi simdi burda okudum kotu oldum
(67 puan) tarafından
Bir göz doktoruna ve beyin cerrahına götür mutlaka @Gunani biz ilk teşhisi öyle aldık tomografi için ısrar et çektir için rahat etsin
+1 oy
tarafından
Ahh cnm yaa nasılsa güzel saçları var çok üzüldüm rabim tez zamanda şifa versin inşallah 
(67 puan) tarafından
Amin inşallah
+1 oy
tarafından
Çok üzüldüm yemin ederim içim sızladı Rabbikinnbir imtihanı işte sen guclu ol canım Rabbime sığın dua et kalpten Rabbim yanınızda olsun evladına uzun ömürler versin inşallah hasta olan bütün çocuklara Rabbim şifa versin çok üzüldüm hangi sehirdeisniz bu arada 
(67 puan) tarafından
Diyarbakır canım Allah razı olsun bütün tedavi süreci ankara da ama
+1 oy
tarafından
Oyyyy kurban olurumm verene inşallah daha güzelleri olur rabbim sifa versinn canim kizim uyumuyo cok daraldim sinirden bi girdim bu toblo ahhhh rabbim ne büyüksün verdigin nimetlere şükürler olsun 
(67 puan) tarafından
Aynen oyle
+1 oy
tarafından
Ayyy bu mübarek ayda allahım sana sabır evladına şifa versin o sarı güzel tel tel saçları görünce için titredi ya²
(67 puan) tarafından
Allah razı olsun
+1 oy
tarafından
Ağlamak istemiyorum Allah'ım sen hiçbir anneyi çaresiz birakma
(67 puan) tarafından
Amin hiç birimizi inşallah
+1 oy
tarafından
Rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine yavruna şifa versin kolayca atlatsin bu günleri . Burda biz iyilestik teyzeleri postunu dört gözle bekliyoruz ❤️ 
(67 puan) tarafından
İnşallah o gün gelsin büyük harflerle yazacam
tarafından
İnşallah canm ❤️
+1 oy
tarafından
Yaaa kuzum çok geçmiş olsun rabbim şifa versin yavruna şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine tüm hastalara senin kızın la birlikte sağlık versin amin :(
(67 puan) tarafından
Hepsine şifa versin aynen Allah razı olsun
+1 oy
tarafından
Ahh çok üzüldüm inşallah geçer benim eltimin kizida başında tümör vardı ameliyatla iyilesti inşallah seninkide en kisa zamanda iyilesir
(67 puan) tarafından
Bu 2. Ameliyatı olacak inşallah darısı başımıza
+1 oy
tarafından
allah acil şifalar versin tum hastalara
(67 puan) tarafından
Aminnn
+1 oy
tarafından
Rabbim şifasını versin insallah.

Şu hayatta en dayanamadığım şey bu sanırım.. Çok güç. Hastanede çaliştiğim zamanlarda çocuk bölümüne geldiğimde kalbim sıkıştırdı. Saçsız minikleri gördükçe.. Rabbim evlatlarımızı korusun insallah.

Daha nice güzel saçlarınız olsun. Çok güzel günleriniz olsun. Rabbim sana da güç versin. 
(67 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun
+1 oy
tarafından
Rabbim acil şifalar versin evladına sana bağışlasın 

Geçicek bu günler Rabbimin izniyle
(67 puan) tarafından
Aminn inşallah
+1 oy
tarafından

Rabbim minik bedenine dayanma gücü versin. Tez zamanda sağlığına kavuştursun yavrunu. Dualarım sizinle. Geçmiş olsun <3

(67 puan) tarafından
Çok sagol canım
+1 oy
tarafından
Rabbim şifa versin canm 
(67 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım :(
(67 puan) tarafından
Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,057 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,775 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 384 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,326 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,168 göst.
22 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 724 göst.
2 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde 1istanbul__masali (4,842 puan) tarafından soruldu

412,549 soru

12,420,605 cevap

45,198 kullanıcı

Kategoriler

...